9000₺ dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
9000
Hocam bütçe artabilirse bu modelin donanımı çok daha iyi, 9999₺ ye görmüştüm fiyatı dalgalı takip ederseniz belki daha ucuzken alabilirsiniz.

Hocam çok da profesyonel olarak kullanılmayacak 5-6 binlik cihaz bakınıyorduk almışken daha iyi bir şey olsun dedik bu kadar da arttırmaya gerek duymuyorum açıkcası.

Eski den öyleymiş adı üstünde. Önemli olan günümüzde nasıl? Asusda kalite bakımından asla eskisi gibi kaliteli değil. Asus bana göre HP nin altında bir marka. Asus, Acer ve Monster aynı seviyede denebilir.
ASUS ve Monster aynı mı? :) İkisini de kullanmış biri olarak karşılaştırılamaz.
İşlemci olarak da daha iyiymiş sanırım ama ekran boyutu farkı var aralarında. Bilemedim ekranı küçültmeye değecek kadar fark var mıdır acaba?
Tamamen size kalmış hangisine önem veriyorsanız onu alabilirsiniz :)

ASUS ve Monster aynı mı? :) İkisini de kullanmış biri olarak karşılaştırılamaz.
Hangi bütçede, kaç tanesini kullandınız? Kronik sorunlarıyla ve kalitesiz olmalarıyla piyasada anılırlar. Ucuz cihazlarında durum böyle. Kalite farkı Asus da 15.000₺ nin üstünde başlıyor.

Hangi bütçede, kaç tanesini kullandınız? Kronik sorunlarıyla ve kalitesiz olmalarıyla piyasada anılırlar. Ucuz cihazlarında durum böyle. Kalite farkı ASUS da 15.000₺'nin üstünde başlıyor.

Doğrudur, V19.7 ile ASUS G712LWS kullandım bariz bir fark vardı. ASUS'u sorunlu çıktı diye geri verdim.

Doğrudur, V19.7 ile ASUS G712LWS kullandım bariz bir fark vardı. ASUS'u sorunlu çıktı diye geri verdim.

Ana mesaja ekleme yaptım. Lenovo ve Acer arasında çok ufak bir fark var ve arada 400 TL de fiyat farkı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Soğutma ve ekran panel kalitesi olarak hangisi öndedir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı