9000₺ dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
9000

Hocam çok da profesyonel olarak kullanılmayacak 5-6 binlik cihaz bakınıyorduk almışken daha iyi bir şey olsun dedik bu kadar da arttırmaya gerek duymuyorum açıkcası.

ASUS ve Monster aynı mı? İkisini de kullanmış biri olarak karşılaştırılamaz.
İşlemci olarak da daha iyiymiş sanırım ama ekran boyutu farkı var aralarında. Bilemedim ekranı küçültmeye değecek kadar fark var mıdır acaba?
Tamamen size kalmış hangisine önem veriyorsanız onu alabilirsiniz

ASUS ve Monster aynı mı? İkisini de kullanmış biri olarak karşılaştırılamaz.
Hangi bütçede, kaç tanesini kullandınız? Kronik sorunlarıyla ve kalitesiz olmalarıyla piyasada anılırlar. Ucuz cihazlarında durum böyle. Kalite farkı Asus da 15.000₺ nin üstünde başlıyor.

Bahsettiğiniz programlar işlemciyi çok kullanıyorsa daha iyi işlemcili bir cihaz bakın bence.

Hangi bütçede, kaç tanesini kullandınız? Kronik sorunlarıyla ve kalitesiz olmalarıyla piyasada anılırlar. Ucuz cihazlarında durum böyle. Kalite farkı ASUS da 15.000₺'nin üstünde başlıyor.

Doğrudur, V19.7 ile ASUS G712LWS kullandım bariz bir fark vardı. ASUS'u sorunlu çıktı diye geri verdim.

Doğrudur, V19.7 ile ASUS G712LWS kullandım bariz bir fark vardı. ASUS'u sorunlu çıktı diye geri verdim.

Ana mesaja ekleme yaptım. Lenovo ve Acer arasında çok ufak bir fark var ve arada 400 TL de fiyat farkı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Soğutma ve ekran panel kalitesi olarak hangisi öndedir bilginiz var mı?

Ana mesaja ekleme yaptım. Lenovo ve Acer arasında çok ufak bir fark var ve arada 400 TL de fiyat farkı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Soğutma ve ekran panel kalitesi olarak hangisi öndedir bilginiz var mı?
İkisi de 144 Hz. Soğutma için internetten videolar izleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…