9000 TL 3600x ve RTX 2080 Sistem Toplama

Samomen

Decapat
Görseldeki sistemi 12 ay peşin fiyatına taksit seçeneğinden dolayı Vatan Bilgisayar'dan toplamayı düşünüyorum. Taksitli fiyatı X firmadan alırsan daha ucuza gelir diyen arkadaşlarımız varsa önerilere açığım fakat farklı farklı yerlerden toplamayla uğraşmakta istemiyorum tüm sistem tek yerden olmalı.
Bilgisayar toplamaktan aşırı anlamasamda araştırmalarım sonucu kafama yatan sistem bu oldu.
Sizlerden ricam sistemi inceleyip; X parça yerine Y parçayı al, şu sebebten dolayı daha mantıklı olur gibi değerli fikirlerinizi almak isterim(özellikle anakart kısmında hiç bilgim yok). Maalesef rakamı çok fazla yukarı çekemiyorum, bu yüzden küçük oynamalarla yaptığım yanlışları 100-200 TL civarı rakama ya da diğer parçalardan kısarak değiştirebiliyor muyuz? (Çok hayati durumlarda rakam biraz daha esneyebilir fakat bütçemi daha fazla zorlamak istemiyorum. )
Monitör olarak Casper 27" Quad M.2758QP HD Gaming MONITOR: 2000 TL düşünüyorum.

1565808909982.png

Dosya Ekleri

• 1565807702221.png
    1565807702221.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o sisteme o kasa yakışmamış.

Vatan için o bütçede bu iki sistemi öneririm.

Monitör olarak buna da bakın derim.

2000 TL yazdığınız monitör burada 1200 TL nedendir sizce ?

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme
Ben de anakarttan pek anlamıyorum ancak RTX 2080 gibi bir kartı 600 TL'lik bir anakarta takmak sorun yaratabilir. Bence 2080 yerine 2070'e düşebilirsin amacın oyun oynamaksa tabii. Performans farkı olacaktır ama cebine kalan para ile de daha ileri seviye bir anakart alabilirsin. Ama öncesinde ekran kartına darboğaz yapmacak bir işlemci seçmeni öneririm en azından bir az daha araştır :)

Ben de anakarttan pek anlamıyorum ancak RTX 2080 gibi bir kartı 600 TL'lik bir anakarta takmak sorun yaratabilir. Bence 2080 yerine 2070'e düşebilirsin amacın oyun oynamaksa tabii. Performans farkı olacaktır ama cebine kalan para ile de daha ileri seviye bir anakart alabilirsin. Ama öncesinde ekran kartına darboğaz yapmacak bir işlemci seçmeni öneririm en azından bir az daha araştır :)
Ekran kartı ile anakartın bir bağlantısı yok. İstersen 100 TL olan anakarta da takabilirsin. İşlemci 2K çözünürlükte o ekran kartını rahat rahat besler.

Bence o sisteme o kasa yakışmamış.

Vatan için o bütçede bu iki sistemi öneririm.

Monitör olarak buna da bakın derim.

2000 TL yazdığınız monitör burada 1200 TL nedendir sizce?

Trendyol'daki ürünün kodu yanlış girilmiş. Tepkime süresi ve yenileme hızı bir alt modelin özelliklerine sahip. 1200 TL'ye bu ürünü verebileceklerini zannetmiyorum ama Trendyol'la iletişime geçmek lazım tabii. :)

Merhabalar. Öncelikle ekran kartının fiyatı vatan da şu anda 5.126 TL. Burada bir yanlışlık var. İkincisi parçalar diğer güvenilir alışveriş sitelerine göre pahalı, 12 ay taksit oluşundan sanırım gerçi vatanın ucuz bir ürün sattığına ben şahit olmadım. Hdd olarak Seagate in 128 mb 7200rpm modeli öneririm, kasa olarak Cooler Master MasterBox MB501L 600W Pencereli MidTower ATX üzerinde güç kaynağı var, monitör için bir şey demiyorum tercih sizin ben en son yaptığım sistemde ViewSonic 24 XG2401 kullandım fena değildi. Diğer parçalar uygun. Sonuç olarak ekran kartının güncel fiyatı ile birlikte bu sistem vatanda 10.500 TL olur, tek tek başka sitelerden 9.500 TL ye alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı