9000 TL Android telefon önerisi

MZLopat42597

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 9K bütçem var. Güvendiğimiz bir telefoncuda 9500 TL sıfır Xiaomi Redmi Note 13 Pro var. Telefonu incelediğimce güzel olduğunu gördüm, ancak kullanıcı yorumlarında öveni de çok gömeni de. Bir de Xiaomi'nin SAR değeri sıkıntısından dolayı pek emin olamadım.

Onun haricinde Samsung bakayım dedim, Trendyol'da onaylı yenileme merkezi ibaresi bulunan bir yerde kampanya diye 10k ya yenilenmiş Samsung Galaxy Note 10 b kalite telefon gördüm. Biraz daha araştırınca S20 de gözüme çarpmadı değil. Samsung'un SAR değerlerinin düşük olması da çok hoşuma gidiyor. Samsung müzik uygulamasını da zamanında çok severek kullanmıştım Note 4 telefonumda.

A34 A54 gibi modelleri çok önermediler çevremde. Şarjının hızlı gittiğini ve işlemcisinin çok ısındığını söylüyorlar bu a serilerinin geneli için. Realme, Oppo tarzı markaların telefonlarını istemiyorum. Nedense o markalara güvenemiyorum. Bende de şu an Tecno Spark 6 var aynı o markalar gibi, bin pişmanım aldığıma. Her yönüyle sorunlu ve berbat bir telefon. 9K telefondan beklentilerim:

• Tasarımı iyi olsun (şart değil ama olursa iyi olur).
  • Bataryası iyi olsun, sıkıntı çıkarmasın.
  • Hızlı şarj olsun (şart değil ama olursa iyi olur).
  • Oyunlarda kasma donma yapmayacak, çok ısınmayacak.
  • Hoparlörü streo olacak.
  • Kulaklık girişi 3.5mm olacak.
  • Kamerasının çok iyi olması şart değil ancak rezalet olmasın.
  • Dokunmatikte sorun yaşatmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı