9000 TL bütçeyle Redmi Pad Pro alınır mı?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi Pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı?
Eğer alınmaz diyorsanız, Huawei dışında bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tablet hangisidir?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Öncelikle alınmayacak kadar kötü bir cihaz olmamakla beraber 7S gen2 işlemcisi biraz eski hocam dolayısıyla sizin kullanım amacanıza göre değişir.

Ayrıca Honor Pad 9 8GB/256GB modeli de dikkatimi çekti.
Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro ile kıyasladığınızda hangisi daha iyi olur?

Öncelikle alınmayacak kadar kötü bir cihaz olmamakla beraber 7S gen2 işlemcisi biraz eski hocam dolayısıyla sizin kullanım amacanıza göre değişir.

Hocam genelde ders ,video edit gibi işlerde kullanlıacak yani genelde basit işler için.

Lakin aynı fiyat bandında daha iyi bir cihaz bulamadım.

(Bu yanıtı Honor Pad'i görmeden önce attım)

Hocam ironik bir şekilde attığınız tabletin işlemcisi Redmi Pad Pro'dan da eski ama hemen hemen aynı cihazlar benim fikrimi sorarsanız batarya ve işlemcisinden ötürü Redmi'yi seçerim.

Ama tabiki sizin için batarya daha önemli bir faktördür muhtemelen.

Son düzenleme:
Lakin aynı fiyat bandında daha iyi bir cihaz bulamadım.

(Bu yanıtı Honor Pad'i görmeden önce attım)

Hocam ironik bir şekilde attığınız tabletin işlemcisi Redmi Pad Pro'dan da eski ama hemen hemen aynı cihazlar benim fikrimi sorarsanız batarya ve işlemcisinden ötürü Redmi'yi seçerim.

Ama tabii ki sizin için batarya daha önemli bir faktördür muhtemelen.

Bir de hocam Huawei'nin bu modelini de çok önerdiler sizce nasıldır bu tabletlerin arasında hangisi en iyisi olur ortlama olarka: Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition +Klavye Tablet (8 GB / 256 GB)

Hocam ben Huwaei'yi uygulama ve servis desteğinin az olmasından mütevellit önermiyorum. Ayrıca aralarında çok ufak farklar olduğu ve Redminin bataryası daha iyi olduğu için Redmi daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı