Redmi Pad Pro alınır mı?

Bende tablet almayı düşünüyorum not tutmak için falan. Pad Pro iyi bir cihaz mı? Kaç yıl götürür sorunsuz?
Hocam, Xiaomi'ye çok önyargı var ama bence fiyatının çok üzerinde bir donanım sunuyor. Gerek IPS paneli olsun gerek 7GEN2 SoC'u olsun gerek kalemi olsun oldukça güzel bir tablet.
Alınır mı, alınır ama kaç yıl sorunsuz götürür tahmin etmek zor. Ne de olsa 10-12 lira bandında ki hiç bir tabletten uzun süreli stabil performans bekleyemeyiz.

Xiaomi'nin kalemi varmiki ben bulamadım atar misiniz?
Stok birkaç gün önce bitti ama yakında yenilenir diye düşünüyorum.

Selam arkadaşlar, hem oyun oynamak hem gündelik hayat hem de okul için tablet alma gereksinimi duydum. Biraz araştırmanın sonunda Samsung S9 FE+ almaya karar vermiştim ama Xiaomi Pad Air'in neredeyse bütün özellikleri Samsung'tan daha iyi.

Samsung'un sadece kalem olarak artısı var. Bir de Samsung 5000 lira daha pahalı. En azından ben öyle anladım. Sizce hangisini almalıyım Xiaomi almalıysam uyumlu kalem ne alabilirim ve kaleme uyumlu cam almam gereklidir şimdiden teşekkür ederim.

Bende s9FE+ alıyordumki bir pad Pro'ya bakayım dedim özellik olarak pad Pro bayağı önde tek eksiği Samsung'un kalem kullanımı daha fonksiyonel ve net. Pad Pro kalemle birlikte 13K ya yakın S9FE+ 14750.Kalem mevzusunu çözersem pad Pro alacağım.

Bende s9FE+ alıyordumki bir pad Pro'ya bakayım dedim özellik olarak pad Pro bayağı önde tek eksiği Samsung'un kalem kullanımı daha fonksiyonel ve net. Pad Pro kalemle birlikte 13K ya yakın S9FE+ 14750.Kalem mevzusunu çözersem pad Pro alacağım.
Hocam alırsanız haber edersiniz.

Pad Pro kullanıyorum güzel alınır.

Kendi Xiaomi sitesinden tablet alınca kılıf hediye veriyor 400 TL kupon var kalemde de 300 TL bir indirim oluyor sanırsam kalem 1200'e geliyor. Ama kalemin stoku bitmiş.

Pad Pro kullanıyorum güzel alınır.

Kalemli mi kullanıyorsunuz hocam. Ben s9FE+ ile arasında kaldım. Samsung'un kalem kullanımı daha prof ve geniş çaplı diyorlar.

Kendi Xiaomi sitesinden tablet alınca kılıf hediye veriyor 400 TL kupon var kalemde de 300 TL bir indirim oluyor sanırsam kalem 1200'e geliyor. Ama kalemin stoku bitmiş.

Kalemli mi kullanıyorsunuz hocam. Ben s9FE+ ile arasında kaldım. Samsung'un kalem kullanımı daha prof ve geniş çaplı diyorlar.

Hocam şimdi gördüm pad 6 da 13000TL bandında pad 6 mı pad promu sizce?

Selam arkadaşlar, hem oyun oynamak hem gündelik hayat hem de okul için tablet alma gereksinimi duydum. Biraz araştırmanın sonunda Samsung S9 FE+ almaya karar vermiştim ama Xiaomi Pad Air'in neredeyse bütün özellikleri Samsung'tan daha iyi.

Samsung'un sadece kalem olarak artısı var. Bir de Samsung 5000 lira daha pahalı. En azından ben öyle anladım. Sizce hangisini almalıyım Xiaomi almalıysam uyumlu kalem ne alabilirim ve kaleme uyumlu cam almam gereklidir şimdiden teşekkür ederim.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 120 Hz. Redmi Pad Pro bende de var oyun performansı çok iyi. Oynadığım oyunların %95 ini yüksek ayarlarda kasma donma yaşamadan akıcı bir şekilde oynuyorum. Diğer oyunlarıda orta ayarlarda oynuyorum kasma donma yaşamadan. Çok iyi bir tablet, öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı