rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.655 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #21 eyemdiSt dedi: Tamamdır hocam . Tek kanal bellek sıkıntı olmaz şimdilik hocam ilerde gerekirse bir 8 GB'lik daha alırım. PSU'da patlamaz umarım . Genişletmek için tıkla... PSU riskini almanızı önermem hocam, bence benim dediğim RTX 2060 sistemi alın.
eyemdiSt dedi: Tamamdır hocam . Tek kanal bellek sıkıntı olmaz şimdilik hocam ilerde gerekirse bir 8 GB'lik daha alırım. PSU'da patlamaz umarım . Genişletmek için tıkla... PSU riskini almanızı önermem hocam, bence benim dediğim RTX 2060 sistemi alın.
eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #22 rebatr dedi: PSU riskini almanızı önermem hocam, bence benim dediğim RTX 2060 sistemi alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yalan söyleyeyim sıfır dururken ikinci elle uğraşmak istemiyorum, ayrıca taksitle almayı planlıyorum .
rebatr dedi: PSU riskini almanızı önermem hocam, bence benim dediğim RTX 2060 sistemi alın. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yalan söyleyeyim sıfır dururken ikinci elle uğraşmak istemiyorum, ayrıca taksitle almayı planlıyorum .
rebatr Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.655 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #23 eyemdiSt dedi: Hocam ne yalan söyleyeyim sıfır dururken ikinci elle uğraşmak istemiyorum, ayrıca taksitle almayı planlıyorum . Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman 1660'lı bilgisayarı Ryzen 5 5500 ile alın, uzun bir süre kullanırsınız rahat.
eyemdiSt dedi: Hocam ne yalan söyleyeyim sıfır dururken ikinci elle uğraşmak istemiyorum, ayrıca taksitle almayı planlıyorum . Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman 1660'lı bilgisayarı Ryzen 5 5500 ile alın, uzun bir süre kullanırsınız rahat.
eyemdiSt Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #24 rebatr dedi: Anladım o zaman 1660'lı bilgisayarı Ryzen 5 5500 ile alın, uzun bir süre kullanırsınız rahat. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.
rebatr dedi: Anladım o zaman 1660'lı bilgisayarı Ryzen 5 5500 ile alın, uzun bir süre kullanırsınız rahat. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam.