9000 TL hazır sistem önerisi

Bir tık darboğaz yapacaktır. Çok giriş seviyesi bir işlemci. Yerinizde olsam biraz daha bütçe bulmaya çalışıp, işlemci yükseltmesi yapardım. İşlemci gücü isteyen oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Ancak çoğu oyunda sıkıntı yaşamazsınız. Çözünürlük arttırıp, grafikleri de fulleyerek yükü ekran kartına vermek bir tık yardımcı olabilir. İşlemciyi yükseltebiliyorsanız yükseltip öyle alın derim.
İşlemciyi Ryzen 3 4100 yapabilirim darboğaz sorunu ortadan kalkar mı?

Hocam Valorant: 300leri görüyor en düşük ayarları oynuyorum FPS oyunlarında yüksek ayar önerilmez yükseğeçekincede çok bir düşüş olmuyor nedenini anlamadım minimum 240 oluyor.

Fark ettim de ben galiba senin tarzın oyunları oynamamışım bildiklerimi söyleyeyim GTA 5 yüksek ayarlarda 100 PUBG de Ultra değil yüksek ayasrlarda 80-90 ultrada takılmalar oluyor CS:GO'da Valorant'la hemen hemen aynı senin için asasin Creed odeysey dede deneyeceğim söylerim.
Sağolun hocam :).

Hocam bütçenizi biraz daha arttırıp sıfır için buna bakabilirsiniz. Hem istediğiniz oyunlarda sizi üzmez hem de işlemcisi gayet iyi.

Hocam şöyle sorayım o zaman :D :

Bu sistemin Ryzen 5 5500'lü halini mi alayım
Yoksa

Bu sistemimi alayım ?

Ryzen 5 3600 ile neredeyse aynı performanı veriyor.
Tamam hocam bakacağım.

Hocam şöyle sorayım o zaman :D :

Bu sistemin Ryzen 5 5500'lü halini mi alayım
Yoksa

Bu sistemimi alayım ?

Tamam hocam bakacağım.
Tabii ki 1660Ti hocam ama sistem tek kanal bellek ve kötü bir PSU ile geliyor. Bunlar da bir eksi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı