9000 TL Intel i7 6700K GTX 980 Ti Sistem Toplama

Benim sistemde bulunan SSD'nin daha fazla kapasitesi var. Ayrıca önerdiğim güç kaynağı ve anakart SLI için uygun. Yani daha emin olmadan kendi sisteminizin daha uygun olduğunu söyleyemezsiniz :).
X99A GAMING 7 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design Ben M.2 SSD koydum siz SATA, benim SSD'm daha hızlı sizinki daha büyük tercih alıcının. Anakartım SLİ destekliyor, ancak sizin seçiminizi daha çok beğendim arkadaşın yerinde olsam sizin yazdığınız kartı alırdım. Aynı zamanda 750W SLİ için yeterli eğer fazla almak isterse ekstradan 400TL boşluk var kasa psu ayrı alır. Keşke araştırıp cevaplasaydınız :)
EDİT:Benim sistemim arkadaş Vatan'dan düşündüğü için Vatan'dan toplandı, farklı sitelerden alırsanız daha ucuza gelebilir.

X99A GAMING 7 | MSI Türkiye | Motherboard - The world leader in motherboard design Ben M.2 SSD koydum siz SATA, benim SSD'm daha hızlı sizinki daha büyük tercih alıcının. Anakartım SLİ destekliyor, ancak sizin seçiminizi daha çok beğendim arkadaşın yerinde olsam sizin yazdığınız kartı alırdım. Aynı zamanda 750W SLİ için yeterli eğer fazla almak isterse ekstradan 400TL boşluk var kasa psu ayrı alır. Keşke araştırıp cevaplasaydınız :)
Valla ne diyim, alt tarafı 1-2 saniye pek önemli bir ayrıntı değil. Yani insan gelipte "Benim PC seninkinden 1 saniye daha hızlı." demez. Ayrıca tasarım konusunda Sata 3 bence daha iyi :). Zaten önerdiğim PSU'nun öyle aman aman bir fiyat farkı yok. Ha 750, ha 850... Ayrıca garanti olmuş olur, kötü mü? :)

Ben kötülemiyorum aman yanlış anlamayın, ben SLİ faktörünü göz önünde bulundurmadım eğer yapacaksa alır sizin dediğiniz gibi bir PSU rahatına bakar. Hız açılırken 1sn fark etmez ancak arkadaş yayın ve youtube işi ile uğraşmak istediğinden buna ihtiyacı olur diye düşünüyorum. Yalnız SATA SSD'ler sistemde oldukça güzel duruyor yalan yok :)

Arkadaşlar 1070 e karar verdim. Anakart m5 ile m7 arasında kaldım. Buu arada bugün sistem ile yayın yapacağım ve youtube videoları editleyip yükleyeceğim. Birazdan son halini atacam size olur mu acaba diyr bi bakarsanız sevinirim

Arkadaşlar 1070 e karar verdim. Anakart m5 ile m7 arasında kaldım. Buu arada bugün sistem ile yayın yapacağım ve youtube videoları editleyip yükleyeceğim. Birazdan son halini atacam size olur mu acaba diyr bi bakarsanız sevinirim
Yayın felan yapacaksanız önermiş olduğum sistemde bulunan İ7 6850K işinize yarayacaktır.

Şu an Vatan da i7 6850K maalesef yok. Ama mağazaya gidince soracağım. Çok fark eder ise alayım çünkü 6.500 barajımı aştım. Bir de son durumunu atıyorum hemen sistemin

Sistem son durum ekteki gibidir. Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194095
_20161013_085048.JPG
Buna ek olarak SSD: 9000tl pc toplama rehberindeki curicial 500gb mx200 serisi 555 okuma / 550 yazma.

Sistem son haliyle bu durumda. Neleri ekleyeyim neleri çıkarayım. Bu pc, yayın için ve youtube videoları için de kullanılacak. Sadece oyun için değil.
Bu arada eklemeyi bilen biri Recep ve Ali yi ekleyebilir mi lütfen?

Şu an Vatan da i7 6850K maalesef yok. Ama mağazaya gidince soracağım. Çok fark eder ise alayım çünkü 6.500 barajımı aştım. Bir de son durumunu atıyorum hemen sistemin

Sistem son durum ekteki gibidir. Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194097Buna ek olarak SSD: 9000tl pc toplama rehberindeki curicial 500gb mx200 serisi 555 okuma / 550 yazma.

Sistem son haliyle bu durumda. Neleri ekleyeyim neleri çıkarayım. Bu pc, yayın için ve youtube videoları için de kullanılacak. Sadece oyun için değil.
Bu arada eklemeyi bilen biri Recep ve Ali yi ekleyebilir mi lütfen?
İyi de daha 9000 TL civarıydı, ne ara 6500 TL oldu?

Hocam ekran ve SSD yok ya benim listede, ondan böyle sanırsam. Ekran benim kendimin var çünkü almayacağım ekran. Bu sistem son haliyle iyi mi yoksa ekstra değişiklik yapmalı mıyım?
Hocam illa Vatan'dan almanıza gerek yok. İnventus, Sinerji, Nova Bilgisayar, Teknobiyotik gibi sitelerden de alabirsiniz, üstelik daha ucuza. Ayrıca anlamadığım konu, bütçe 6500 TL'ye mi düştü, yoksa hala 9000 TL mi? Çünkü YouTube ve render felan olarak X99 sistemler Z170 sistemlerden şüphesiz daha iyi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı