9000 TL Intel i7 6700K GTX 980 Ti Sistem Toplama

Benim bütçe hep 6500 dü hocam. Sadece sistem rehberinin adı 9000tl lik pc diye öyle diyordum. Çoğunlukla stream e yoğunlaşacağım. Z170 daha iyi olmaz mı stream için hocam?

X99 daha iyi olur bu işlere ancak bütçeyi doğru belirtmediğiniz için 9000tlye MÖNİTÖRSÜZ sistemler topladık. Bu karta Full HD 144HZ veya 2K 60HZ bi'mönitör yeterli gelecektir kalan paraya sistemi yükseltin derim.

GTX 1080 ile GTX 1070 arasında 5 fps fark yok uyduran kimse iyi uydurmuş.
Tabiki de Vatan :D

Şu an Vatan da i7 6850K maalesef yok. Ama mağazaya gidince soracağım. Çok fark eder ise alayım çünkü 6.500 barajımı aştım. Bir de son durumunu atıyorum hemen sistemin

Sistem son durum ekteki gibidir. Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194097Buna ek olarak SSD: 9000tl pc toplama rehberindeki curicial 500gb mx200 serisi 555 okuma / 550 yazma.

Sistem son haliyle bu durumda. Neleri ekleyeyim neleri çıkarayım. Bu pc, yayın için ve youtube videoları için de kullanılacak. Sadece oyun için değil.
Bu arada eklemeyi bilen biri Recep ve Ali yi ekleyebilir mi lütfen?

Arkadaşlar son duruma karar verelim yardımcı olun lütfen çünkü yarın veya sonraki gün alacağım pc yi. Üstte alıntı yaptığım mesajda son halini görebilirsiniz. Şu an yaklaşık 7.800 liraya çıktım. Bunu hiç olmazsa 7000 e düşürebilir miyiz acaba. Aynı performansı kaybetmeden düşürebilir miyiz? Daha uygun bir ram ve soğutucu mu alsam? Neyden kısayım arkadaşlar

Tabiki de Vatan :D

Arkadaşlar son duruma karar verelim yardımcı olun lütfen çünkü yarın veya sonraki gün alacağım pc yi. Üstte alıntı yaptığım mesajda son halini görebilirsiniz. Şu an yaklaşık 7.800 liraya çıktım. Bunu hiç olmazsa 7000 e düşürebilir miyiz acaba. Aynı performansı kaybetmeden düşürebilir miyiz? Daha uygun bir ram ve soğutucu mu alsam? Neyden kısayım arkadaşlar
Sistemin tam halini atsana ?

Şu an Vatan da i7 6850K maalesef yok. Ama mağazaya gidince soracağım. Çok fark eder ise alayım çünkü 6.500 barajımı aştım. Bir de son durumunu atıyorum hemen sistemin

Sistem son durum ekteki gibidir. Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194095 Eki Görüntüle 194097Buna ek olarak SSD: 9000tl pc toplama rehberindeki curicial 500gb mx200 serisi 555 okuma / 550 yazma.

Sistem son haliyle bu durumda. Neleri ekleyeyim neleri çıkarayım. Bu pc, yayın için ve youtube videoları için de kullanılacak. Sadece oyun için değil.
Bu arada eklemeyi bilen biri Recep ve Ali yi ekleyebilir mi lütfen?

Son hali bu şekilde. Geri döndüm eskisine. Herkes değiştirilen parçaların kötü olduğunu söyledi. Bir de bu sistemde herhangi bir şeyi yükseltmeli miyim? Çok fazla yayın yapacağım sürekli açık kalacak. Bir de maddiyatı yükseltmeden performansı arttırabilir miyiz daha fazla? Yoksa bu iyi mi?

Hocam o resim zaten son durum. Ekran hariç o kadar. Ekranım var zaten. Bi de ek olarak o resimden başka, ssd koydum onu da yazmıştım o mesajda. Bi de hocam şey, benim amacım daha uyguna yüksek performans almak, daha fazla maliyeti arttıracak maddi durumum yok. Malesef dediğin parçaları alamam. Sistemim şu an iyi ise alacağım. Sence bir sorun varmı? O vatanbilgisayar sepetindekiler ve ayriyetten ismini yazdığım SSD yi alacağım. Sence iyi midir?

O anakarta bence Samsung 950 m.2 SSD bak 512 GB en az olmak şartı ile.

Ama dediğim gibi çok pahalı alamazsan dediğin SSD mantıklı.

Ama eğer dediğim Samsung 950 m.2 521 GB alırsan en az çok hızlı yazma ve okuma hızları var 2500-1400 gibi bir şey gene de bak.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Sanırım sistem son hali ile oldu gibi. Galiba bir tek ekran kartını değiştirdim. 980 yerine 1070 koydum ve tamam gibi. Recep ve Ali de bi olumlu olumsuz bir şey yazarsa emin olarak almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı