9000 TL Intel i7 6700K GTX 980 Ti Sistem Toplama

Onu alamıyorum. Maddiyatı sarsıyor o. Zaten içerideyim baya :D

Arkadaşlar Konunun devamında şu sorunu yaşadım;
Masaüstü topladım fakat eve geldiğimde istediğim parçanın içindeolmadığını farkettim. Ben onlardan "Seagate 3.5" 2TB Barracuda Sata 3.0 64 MB Cache 7200RPM Harddisk" istemiştim fakat onlar bana "Seagate 3.5" 2TB Surveillance SATA 3.0 64MB Cache 5900RPM Güvenlik Diski" vermişler. Oyun için toparladım ve toplamda 6.500 lira verdim. Bu kadar para vermişken yanlış malzeme almış olmak istemiyorum.
Amacım oyun oynamak ve zamanı gelince streamler yapmak. Bu harddisk ile sorun yaşamam,, fark olmaz aralarında, devam mı edeyim? Yoksa, istediğim Barracuda hem RPM bakımından hem de amacı olan DESTKOP bakımından benim işime daha mı çok yarar? Sizce kalsın mı, barracudayı alayım mı?
 
Vatanda ekran kartlarının belleğine göre hareket ediyolar hala yani en azından giresunda durum bu siz düşünün gerisini.
 
Vatanda ekran kartlarının belleğine göre hareket ediyolar hala yani en azından giresunda durum bu siz düşünün gerisini.
Yani gidip yarın değiştirmeli miyim? Yoksa bu iyi bir Harddisk midir? Benim işimi görür mü veya barracuda ile farkı benim için önemli değil midir? Çünkü oyun ve streamler için kullanacağım pc yi
 
Bu devirden sonra 5900 RPM artık alınmaz diye düşünüyorum. 7200 RPM daha iyi.

@Zerozu
Hocam adam şey dedi, bu 5900 rpm ama bu yeni nesil dedi. Şöyleymiş, bunda o normal okuyan alt üst yapan parmak gibi olan çubuk var ya, o yokmuş onun yerine düz bir okuyucu varmış direk o okuyormuş. Yani printer daki okuyucular gibi düşün dedi. Orada ondan var flan dedi. Sence bi etki yapmaz mı o?

Vallahi üşenmedim çizdim. Bu mavi olan değil de, kırmızı olan gibi bir şey anlattı adam. Bu ondan flan dedi. Doğrumudur? Yoksa gidip değiştireyim mi?
 

Dosya Ekleri

  • 12.png
    12.png
    3,6 KB · Görüntüleme: 95
Surveillance daha çok kameralar içindir. 7/24 çalışmak için yapılmışlardır. Barracuda ise günde 8 saat ve haftada 6 gün çalışır. Ev kullanımı için Barracuda daha uygun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı