9000 TL Intel i7 6700K GTX 980 Ti Sistem Toplama

9bin TL'lik sisteme harddisk almamanı öneririm usta SSD tercih et. Ben şahsen 1 kere kullandıktan sonra şuanki kasamda bile şimdilik 240GBlık SSD mevcut Harddisk takmadım bu saatten sonrada takmam aşırı yavaş ve boş gürültü. Saklayacağın dosyalar veya ıvır zıvırlar için harici bir tane bulundur kasaya takma şahsi düşüncem. :)

Değiştirdikleri parçalara baktım o kadar parça değişmiş fakat nedense değişen parçalarda ekran kartını göremedim. :D Hiç şaşırmadım çünkü en başta değiştirilmesi gerekeni stok eritme çakallığı için değiştirmeyip ellerinde bulunan hangi parça varsa bunları al diye itelemişler. En çokta sıvı soğutucu bahanelerine güldüm. Bunlara kalsa arabistan gibi 50-60 derece sıcaklığın olduğu yerde değil sıvı soğutma takmak almaya kalksan piyasada bulamayacağız. :D Beni bilenler bilir ki kazık fiyat politikası gereği vatandan hiç öneri yapmam. Bu saçmalıklarınıda gördüm ya arada bir haklarını yediğim intibasına artık hiç düşmem.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı