Karakaçan11
Centipat
Dostum senim yorumların mantıklı gelmedi bana. Bir kere 5700xt 2060 super den performanslı. 2. Olarak senin seçtiğin psu kasa içinde geldiği için pek güvenilir gelmiyor. Onun yerine sharkoonunkini alırım daha iyi. Onum dışında ssd yi kingston seçmeme sebebini anlamadım.işlemci iyi ancak ssd yi ve ekran kartını daha iyi seçebilirsin ssd tavsiyem samsung 970 evo 500gb ekran kartı olarak msı rtx 2060 super olursa iyi olur hdd yi düşürebilirsin
Eki Görüntüle 551296
isteğe bağlı ekran kartı 8gb yapılabilir.
işlemci soğutucusunu ilk planda alma sonuçta biraz bekliyebilir ileride sıvı soğutma alırsın veya noctua nhd15
Hiç gerek yok o kadar kasmaya oyun için topluyorum. İşlemciyi ve anakartı abartmaya gerek yok.Biraz aşıyor ama Ryzen 3700X ve X570 anakart olan alternatif:
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com ASUS Prime X570-P AM4 ATX Anakart
AMD X570 Chipset, AM4 Socket desteği, 4 slot 128 GB Bellek Desteği, ATXwww.qp.com.tr Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G) | Teknobiyotik
Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G)www.teknobiyotik.com Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı
Sharkoon Night Shark Blue ATX Midi Tower Bilgisayar Kasası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.googleadservices.com High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Ama senin topladığın sistemde psu ve kasa iyi değil. Benimkini önü tamamen mesh. Ve seninkinde hdd yok. Ayrıca bu ekran kartına 3600 hayli hayli yeter işlemci fps çok fazla değiştirmez. Bu arada yanlış anlama lütfen amacım muhalefet ya da kendiminkini öne çıkarmak değil.Neredeyse aynı paraya hem X570 anakart Hem 3700X koydum değmez mi? İşlemciyi 3600X yaparsanız benzer fiyata gelir zaten ve sizin yaptığına göre daha mantıklı olur.
AMD Ryzen 5 3600X 3.8 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
AMD Ryzen 5 3600X 3.8 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ama senin topladığın sistemde PSU ve kasa iyi değil. Benimkini önü tamamen mesh. Ve seninkinde HDD yok. Ayrıca bu ekran kartına 3600 hayli hayli yeter işlemci FPS çok fazla değiştirmez. Bu arada yanlış anlama lütfen amacım muhalefet ya da kendiminkini öne çıkarmak değil.
Ayrıca egzoz fan önerisi de yapabilir misiniz arkadaşlar.