INTEL I7 9700-MSI RTX2070 SUPER VENTUS OC-MSI B360-A PRO-SAMSUNG 500GB-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I7 9700-MSI RTX2070 SUPER VENTUS OC-MSI B360-A PRO-SAMSUNG 500GB-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
@Lil Nyks ASRock'un ASUS çatısı altında üretildiğini söylemiştim genelde bu firmalar böyle yan firmalar açıp oradan da kar etmek için reklamlarını yapmayıp satıyorlar.
Ben de Ankara'da oturuyorum. Aynı bilgisayarı sorduğumuzda - cuma günü - bazı parçaları Ankara'da yok. 1 hafta bekletmek zorundayız dediler. Ayrıca ekstra 300-500 verip bir soğutma sistemi de koyarsan kasaya güzel olur.
Ben de Ankara'da oturuyorum. Aynı bilgisayarı sorduğumuzda - cuma günü - bazı parçaları Ankara'da yok. 1 hafta bekletmek zorundayız dediler. Ayrıca ekstra 300-500 verip bir soğutma sistemi de koyarsan kasaya güzel olur.
Muadil markalarla kıyas yapacak seviyede olduğunuzu düşünüyorum. Asus, MSI gibi markalarla kıyaslarsanız pekala kalitesiz kusura bakmayın. Asus, MSI gibi markalardan boşu boşuna 1000-1500 lira ucuza satmıyor bu markalar ürünlerini. Kimse kimseyi kandırmasın. MSI Gaming serisi veya Asus ROG serisi kartların yanında Galax gayet kalitesiz bir marka kalıyor. Ayrıca mesajda da söylediğim gibi bir ürünü alırken her zaman sorunla karşılaştığınız durumları da düşünmek lazım. Sizce Galax marka bir ürünün mü servisi daha sorunsuz olur yoksa MSI marka bir ürünün mü? Markalar sadece imaj değil kalite de satıyorlar bunu unutmamakta fayda var.
Muadil markalarla kıyas yapacak seviyede olduğunuzu düşünüyorum. Asus, MSI gibi markalarla kıyaslarsanız pekala kalitesiz kusura bakmayın. Asus, MSI gibi markalardan boşu boşuna 1000-1500 lira ucuza satmıyor bu markalar ürünlerini. Kimse kimseyi kandırmasın. MSI Gaming serisi veya Asus ROG serisi kartların yanında Galax gayet kalitesiz bir marka kalıyor.
Sapphire Pulse 5700XT sıcaklık olarak tabiri caise berbat bir ekran kartı. Forumumuzda çok fazla şikayet var Sapphire Pulse 5700XT ilgili heleki sıcaklık konusunda.