9000 TL sistem önerisi

Ogulcan Yanac

Femtopat
Daha fazla  
Abilerim selamlar. Bugüne kadar hiç doğru düzgün bir bilgisayarım olmadı. Yani en azından şuna ortalama bir bilgisayar diyelim ve artık çektiğim bu acıyı kesin ve şüphesiz bir şekilde keskin olan anlık kararımla sonlandırmaya ve para biriktirmeye karar verdim. Eğer bana yardım edebilecekseniz bana 8-9K aralığında bir bilgisayar toplama için yardım edebilir misiniz? Ve şunu da eklemeliyim ki bu bilgisayar da ne çok fazla oyun oynayacağım, ne de çok fazla internette dolaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abilerim selamlar. Bugüne kadar hiç doğru düzgün bir bilgisayarım olmadı. Yani en azından şuna ortalama bir bilgisayar diyelim ve artık çektiğim bu acıyı kesin ve şüphesiz bir şekilde keskin olan anlık kararımla sonlandırmaya ve para biriktirmeye karar verdim. Eğer bana yardım edebilecekseniz bana 8-9K aralığında bir bilgisayar toplama için yardım edebilir misiniz? Ve şunu da eklemeliyim ki bu bilgisayar da ne çok fazla oyun oynayacağım, ne de çok fazla internette dolaşacağım.
Piyasa çok dalgalı sizin parayı biriktirdikten sonra ve şu anki fiyatlar aynı olmayabilir o yüzden paranızı biriktirip gelmeniz daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı