9000 TL sistem toplama

BayFreedick

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar.

İlk render ve montaj amaçlı daha sonrasında yeri geldiğinde oyun amaçlı bir sistem toplamak istiyorum. Çıkabileceğim bütçe 9000 TL şu etapta. Bu arada bu bütçeye monitörde dahil. 3Ds Max, After Effects gibi programlarda rahatlıkla yüksek poligon çalışabileceğim sistem önerilerinizi bekliyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Render VS. gibi isler icin islemcin yuksek olmali ve Render'daki Ryzen'in bariz farki tam sena gore :).
  • Asus ROG Crosshair VI Hero
  • Asus Strix GTX 1080
  • AMD Ryzen 7 1800X
  • Kingston HyperX Savage DDR4 2666 MHZ 16 GB (2x8) RAM
  • Samsung 850 EVO 500 GB
  • Evga SuperNova G2 750
  • Cooler Master Seidom 240V
  • Monitor secimi size kalmis. Ben monitorden pek anlamam.
Bu sisteme uygun monitoru secersiniz siz artik. Butce arttirabilirseniz GTX 1080 TI oneririm tam bir canavar olur o zaman.

@JohnMacTavish etiket için teşekkür ederim. Sistem, render alınacak ise gayet iyi. Fakat hem oyun, hem de render ise, 16 GB RAM yeterli olacaktır. @FantastikTürk 'nün dizdiği sistem daha mantıklı.

Tek eksiği RAM MHz değerinin düşük olması. Onun yerine en az 3000 MHz bellekler tercih edilmeli.

Renderde, bariz farkediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı