9000 TL sistem toplama

üstteki yorumda yazdım ben sadece oyun için kullanmayacağım aynı zamanda yayın video işlemede olacak o yüzden sadece windows değil oyunlarıda ssd üzerinden oynamayı düşünüyorum hdd sadece depolama olarak kullanıcam
Benim kendi bilgisayarımda 400GB civarı bir diskim var oyun için ayrılmış, steam profilim idmi babachikisnoob olarak aratırsanız ne kadar oyun oynadığımı görürsünüz, ve oyunların neredeyse hepsi şu an diskte. Fakat halen daha 150gb boş alanım var. 1tb m2 ssd alarak sadece sisteme zarar verirsiniz boş yere. Dediğim gibi yaparak çok daha dengeli bir sistem kurarsınız.

Benim kendi bilgisayarımda 400GB civarı bir diskim var oyun için ayrılmış, steam profilim idmi babachikisnoob olarak aratırsanız ne kadar oyun oynadığımı görürsünüz, ve oyunların neredeyse hepsi şu an diskte. Fakat halen daha 150gb boş alanım var. 1tb m2 ssd alarak sadece sisteme zarar verirsiniz boş yere. Dediğim gibi yaparak çok daha dengeli bir sistem kurarsınız.
benim dediğim alan yetmemesi değil oyun oynarken bir yandan yayın yapıp kaydedip ondan sonra hdd ye aktaracağım o yüzden iyi bir ssd ye ihtiyacım var 500 gb alsamda 500 600 farkediyor hatta yurt dısından alıcagım ıcın o kadar bıle degıl

benim dediğim alan yetmemesi değil oyun oynarken bir yandan yayın yapıp kaydedip ondan sonra hdd ye aktaracağım o yüzden iyi bir ssd ye ihtiyacım var 500 gb alsamda 500 600 farkediyor hatta yurt dısından alıcagım ıcın o kadar bıle degıl
Sizin tercihiniz, fakat yine söylüyorum bu sisteminizi de etkileyecek. Ve depolama için istediğiniz alanı söyleyin. Mesela 1TB SSD 4TB HDD gibi, bu arada size şiddetle tavsiyem 1TB 960 EVO yerine 250GB 960 EVO ve 1TB 850 EVO,Yanına da istediğiniz gibi bir HDD. Bu sayede sistemi biraz dengeli kurabilirsiniz.

@kocamanadam2003 belli ki depolama ihtiyacı çok (Bkz. @mstfaozder). O yüzden biz de önerimizi ona göre yapacağız.

@105993 @Bayram Şenakar @KralGS
benim dediğim gibi yayın yapıp oyun oynaya bileceğim aynı zamanda da video işleyebileceğim bir sisteme ihtiyacım var ana kartın iyi olmasını isteme sebebim ses internet yongaları işlemci soğutucu sıvı soğutma sebebim video işler ve yayın yaparken işlemciye yuklenılmesı. ona bakarak bir sistem toplarsanız sevınırım butcem 9000 tl yurt dısından alabılırım bazı parcaları o yuzden turkıye fıyatı 10.000 11.000 tl ye cıkabılır

@Nazım Paşa ses yongaları yüzünden bi' kişiyle konuşmuştu, ki önerdiğim AX370 Gaming 5 gayet alınabilir. Bu kadar önem veriyorsanız sese, bir ses kartı alabilirsiniz. 11.000 TL'ye sığabilir diye düşünüyorum Sıvı soğutmanın ise şahsen çok çok gerekli olmadığını düşünsem de istiyorsanız olabilir, neden olmasın? :)

@Nazım Paşa ses yongaları yüzünden bi' kişiyle konuşmuştu, ki önerdiğim AX370 Gaming 5 gayet alınabilir. Bu kadar önem veriyorsanız sese, bir ses kartı alabilirsiniz. 11.000 TL'ye sığabilir diye düşünüyorum Sıvı soğutmanın ise şahsen çok çok gerekli olmadığını düşünsem de istiyorsanız olabilir, neden olmasın? :)
Teşekkür ederim incelicem o ana anakartıda :D

Screenshot_20170911-112907.png

Ekran Kartı: Inno3D iChiLL GeForce GTX 1080 TI X3 - Ekran kartı - PCI 11.26 MB GDDR5X
HDD: Toshıba 3,5" 2tb 7200rpm P300 Hdwd120uzsva 64mb Sata Iıı (6.0gb/s - n11.com
Kasa: PHANTEKS Eclipse P400 Tempered Glass - Mini tower ATX, E-ATX, Micro/Mini/Flex-ATX, Mini-ITX - Power Supply Cooler - USB, USB 3.0
PSU: EVGA SuperNOVA 650 G3 - Power Supply 650 W Internal - ATX
Toplam 8812 TL

Sinerji, NanoKatalog ve N11'den toplandı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı