9000 TL Sistem Toplama

2 Kanal 1 kanaldan bazı oyunlarda 3-4 FPS farkederken bazı oyunlarda 10 FPS'ye kadar çıkabiliyor bunun için söyledim.

RAM'i 8x2 seçtik zaten. Yine de teşekkür ederim.
RAM'i 8x2 seçtik zaten. Yine de teşekkür ederim.

Tam bir görsel şölen yaptım:
(RGB fanlı ama merak etmeyin göreceksiniz)
(5 adet ARGB fan ve ekran kartı herhangi bir eklenti olmadan fanları gözükecek)
Bütçeyi aşabilir ama 650W modeli daha mantıklı.

Sizin yaptığınıza göre daha çok hoşuna gideceği kesin 😉

Bu sistem güzel buna karar verdik.Hepinizin eline sağlık çok teşekkür ediyorum.😇

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. 2060 ile çok daha ileriye yönelik bi sistem topladınız. Eğer imkan dahilindeyse ssd olarak samsung evo 860 olsa harika olur 5 yıl garantisi ile. Ssdler biraz riskli çalışan depolama birimleridir malumunuz. Samsungun yazma okuma ömrü sınıfında en yüksek bikaç ssden birisi çünkü. Yapılan yatırıma değecek ürün.

111.png
11.png

Hayırlı olsun. 2060 ile çok daha ileriye yönelik bir sistem topladınız. Eğer imkan dahilindeyse SSD olarak Samsung Evo 860 olsa harika olur 5 yıl garantisi ile. SSD'ler biraz riskli çalışan depolama birimleridir malumunuz. Samsung'un yazma okuma ömrü sınıfında en yüksek birkaç SS'den birisi çünkü. Yapılan yatırıma değecek ürün.

Tavsiyeniz için teşekkürler.
M.2 SSD olarak Adata aldık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı