9000 TL yazılım ve oyun için sistem önerisi

Daha fazla  
Çoğunlukla yazilim ve bunun gibi işlerle uğraşacağım. Ama hafta sonu 2 - 3 saat çoğu oyunu sıkıntısız orta yüksek ayarlarda oynamak isterim. Sizin bana önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?
Ben daha çok bundan yanayım.

Bütçe: 9000 ya da biraz üstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla yazilim ve bunun gibi işlerle uğraşacağım. Ama hafta sonu 2 - 3 saat çoğu oyunu sıkıntısız orta yüksek ayarlarda oynamak isterim. Sizin bana önerebileceğiniz bir sistem var mıdır?

Gösterdiğiniz sistem idealdir.

Yazılım için dandik dediğiniz sistemler bile yeterli olacaktır. RAM miktarını yüksek tutun yeter. Eğer yazılımda iyiyim frameworks 3D falan yapacağım diyorsanız o zaman ekran kartı orta segmentte ya da üstü seçilmelidir. Bu dediklerim sıfır alırsanız 3000 ₺, 2. el alırsanız 1.500 ₺ ile hallolur. Amacınız oyunsa o zaman fiyat ve ürünler çok değişir. Öncelik belirtilmeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı