8000-9000 TL monitör dahil oyun-yazılım-render sistem önerisi

Olricc

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar yaklaşık 8000-9000 TL gibi bir bütçem var (gerekli durumlar da 10000 TL bütçeye çıkartabilirsiniz ama çok geçmezseniz sevinirim) açıkçası şu an stoklar azaldığı için bundan 5-6 ay sonra almayı düşünüyorum ancak şimdiden araştırma yapmak en iyisi olur diye düşündüm. Çoğunlukla oyun ve yazılım ağırlıklı kullanacağım ama video, yayın, edit gibi unsurları da sorunsuz ve hızlı bir şekilde yapabilecek bir sistem arıyorum biraz fazla istek oldu ama sonuç olarak monitör dahil hem oyun hem yazılım hem de video, yayın kaldırabilecek bir bilgisayar gerekiyor 5-6 ay sonra fiyatlar ve stoklar ne olur bilmem ama şimdiden bir bakalım biz (Ryzen ve RTX olsa iyi olur ama daha iyi Intel ve farklı kartlar da sistemler varsa önerebilirsiniz) şimdiden teşekkürler.

Şu an piyasa çok dalgalı ve ne olacağını kestirmek çok zor. 5-6 ay sonra konu açarsan daha sağlıklı olur. Bunun dışında 3060'ın çıkış tarihi yaklaştı onu takip edip kendine bir plan yapmanı tavsiye ederim.

Şu an piyasa çok dalgalı ve ne olacağını kestirmek çok zor. 5-6 ay sonra konu açarsan daha sağlıklı olur. Bunun dışında 3060'ın çıkış tarihi yaklaştı onu takip edip kendine bir plan yapmanı tavsiye ederim.
Peki hocam tavsiyen için teşekkürler 3060 serisini yakından takip ediyorum ancak pahalı olursa diye pek elleşmiyorum 3-4k civarı olursa alırım ama şuan rx serisi daha kullanışlı gibi gözüküyor tabi 3060 çıkınca göreceğiz.

Teşekkürler hocam bu parçaları bir kenera yazacağım alacağım zaman gözden geçireceğim önerileriniz için saolun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı