Konuyla alakasız bir sohbeti sürdürmesen daha iyi olur. Sonuçta burada yardım edilmesi gereken bir arkadaşımız var, ona yardım etmek varken başka bir konu hakkında konuşmak biraz ayıp kaçıyor.
Güncelleme:
Şöyle bir öneride bulunacağım;
Öncelikle ekran kartı hakkında birşey söylemek istiyorum. Sisteme ekran kartı eklemedim, çünkü R9 290'ın özel tasarım modelleri beklemenin daha makul olacağını düşünüyorum. İstersen de CrossFireX yaparsın.
ASUS MAXIMUS VI FORMULA INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3100MHZ(O.C.) SATA 3.0 HDMI ANAKART
INTEL CORE I7 4770K SOKET 1150 3.5GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI
ZALMAN LQ SERISI LQ315 SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
CORSAIR 16GB (2X8GB) VENGEANCE PRO DDR3 1600MHZ CL9 SIYAH SOĞUTUCULU RAM
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA
WD 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
Kasa olarak içinde CX750 model PSU bulunan Corsair 400R ekledim. İstersen kasayı 500R yapıp, bir de PSU alabilirsin. Ama vereceğin farka değeceğini düşünmüyorum.
Sıvı soğutma olarak ZALMAN LQ315 ekledim, Corsair tarafında yanılmıyorsam rakibi H100 ya da H100i. İkisinden de daha sessiz çalışıyor, ve daha performanslı.
Anakart olarak sana 3 yönlü SLI/CFX imkanı sağladığı için ve barındırdığı bir ton özellikten dolayı Maximus VI Formula koydum. Daha detaylı olarak buradan bakabilirsin:
http://www.asus.com/websites/global/products/Dbn0i1Jz1yusKO7u/line.jpg
Aklında bir SSD var ise, SSDBoss.com'dan mutlaka incelemelerini okuduktan sonra karar ver.
Sanırım anlatacağım herşeyi anlattım. Sistemin temeli bir nevî kuruldu diyebiliriz, artık bundan sonra ekleyeceğin şeyler sana kalmış.