9000 Tl'lik sistem önerisi

Spykee

Centipat
Bütçem 9 bin Tl artı/eksi 500 daha olur klavye ve mause'na kadar sistem önerilerinizi bekliyorum.

Adam hazır sistem alacak olsaydı gelip buraya sormazdı zaten. Bu birincisi, ikincisi bu sistemlere büyük oranda çürük parça ekliyorlar.
@Spykee Dostum sistemi ne amaçla kullanacağına bağlı olarak önerilerim değişecek. Bunun dışında sana kişisel tavsiyem yakında yeni ekran kartları çıkacakken sistem toplamaman, en azından ekran kartı almaman yönünde olacak. AMD falan geç zatende NVIDIA RTX3000 serisi ile canavar gibi kartlar getirmeye hazırlanıyor. Beklemeni öneririm yani. Fakat paranı dolar ya da euru'ya çevirebilirsin kurla alakalı bir endişen var ise. (ytd.)

Bizden sistem önerisi beklemiş ayrı ayrı veya hazır sistem kesinlikle olsun dememiş. Bundan mütevellid böyle çıkışmana gerek yok. Başkalarına müdahale etmek yerine buyur topla o zaman. Ben önerimi soru soran arkadaşa yapıyorum tavsiyemi beğenirse alır.

Güzel kardeşim, adam ne sistemi istiyor senden? Oyun mu oynayacak, grafik mi tasarlayacak, iş için mi kullanacak, monitör hakkında bir şey yazmamış monitör olup olmayacağı belli değil. Forum öncelikleri doğru tavsiye için önce soru netleştirilir. Şu an sistem yazmadım çünkü arkadaşın ihtiyaçlarını bilmiyoruz.

dostum oyun ağırlıklı olacak
klavye ve mause na kadar yazmamın sebebi monitörde dahil olması.Ama bu benim hatam kusura bakmayın.144 hz monitörde almayı düşünüyorum bu bütçeye dahil.

dostum oyun ağırlıklı olacak
Bu yaz aylarında NVIDIA yeni RTX 3000 serisi ekran kartlarını duyuracak ve ciddi anlamda güç artışı var. Dediğim gibi kişisel tavsiyem beklemenden yana olacak. Aynı fiyata daha yüksek performans alacaksın çünkü. Beklemeyeceğim dersen yine de öneride bulunuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…