Sıfır mı olacak?
9000 TL veren adam neden kullanılmış ürün alsın?Sıfır mı olacak?
Adam hazır sistem alacak olsaydı gelip buraya sormazdı zaten. Bu birincisi, ikincisi bu sistemlere büyük oranda çürük parça ekliyorlar.Bu sistemi aşağıdaki özelleştirmeler ve monitörle alırsanız kalan para ile zevkinize göre ekipmana para kalır.![]()
Crixus V2 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eki Görüntüle 552394
.
Adam hazır sistem alacak olsaydı gelip buraya sormazdı zaten. Bu birincisi, ikincisi bu sistemlere büyük oranda çürük parça ekliyorlar.
@Spykee dostum sistemi ne amaçla kullanacağına bağlı olarak önerilerim değişecek. Bunun dışında sana kişisel tavsiyem yakında yeni ekran kartları çıkacakken sistem toplamaman, en azından ekran kartı almaman yönünde olacak. AMD falan geç zatende NVIDIA RTX3000 serisi ile canavar gibi kartlar getirmeye hazırlanıyor. Beklemeni öneririm yani. Fakat paranı dolar ya da Euru'ya çevirebilirsin kurla alakalı bir endişen var ise. (Ytd.)
Güzel kardeşim, adam ne sistemi istiyor senden? Oyun mu oynayacak, grafik mi tasarlayacak, iş için mi kullanacak, monitör hakkında bir şey yazmamış monitör olup olmayacağı belli değil. Forum öncelikleri doğru tavsiye için önce soru netleştirilir. Şu an sistem yazmadım çünkü arkadaşın ihtiyaçlarını bilmiyoruz.Bizden sistem önerisi beklemiş ayrı ayrı veya hazır sistem kesinlikle olsun dememiş. Bundan mütevellid böyle çıkışmana gerek yok. Başkalarına müdahale etmek yerine buyur topla o zaman. Ben önerimi soru soran arkadaşa yapıyorum tavsiyemi beğenirse alır.
dostum oyun ağırlıklı olacakAdam hazır sistem alacak olsaydı gelip buraya sormazdı zaten. Bu birincisi, ikincisi bu sistemlere büyük oranda çürük parça ekliyorlar.
@Spykee Dostum sistemi ne amaçla kullanacağına bağlı olarak önerilerim değişecek. Bunun dışında sana kişisel tavsiyem yakında yeni ekran kartları çıkacakken sistem toplamaman, en azından ekran kartı almaman yönünde olacak. AMD falan geç zatende NVIDIA RTX3000 serisi ile canavar gibi kartlar getirmeye hazırlanıyor. Beklemeni öneririm yani. Fakat paranı dolar ya da euru'ya çevirebilirsin kurla alakalı bir endişen var ise. (ytd.)
klavye ve mause na kadar yazmamın sebebi monitörde dahil olması.Ama bu benim hatam kusura bakmayın.144 hz monitörde almayı düşünüyorum bu bütçeye dahil.Güzel kardeşim, adam ne sistemi istiyor senden? Oyun mu oynayacak, grafik mi tasarlayacak, iş için mi kullanacak, monitör hakkında bir şey yazmamış monitör olup olmayacağı belli değil. Forum öncelikleri doğru tavsiye için önce soru netleştirilir. Şu an sistem yazmadım çünkü arkadaşın ihtiyaçlarını bilmiyoruz.
Bu yaz aylarında NVIDIA yeni RTX 3000 serisi ekran kartlarını duyuracak ve ciddi anlamda güç artışı var. Dediğim gibi kişisel tavsiyem beklemenden yana olacak. Aynı fiyata daha yüksek performans alacaksın çünkü. Beklemeyeceğim dersen yine de öneride bulunuruz.dostum oyun ağırlıklı olacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.