Tabii ki ben de biliyorum kasa toplamasını. Yaz 90 günse ben 60'ını dışarıda geçiriyorum. 50'sinde de bilgisayarı taşıyorum. O gazulet gibi aksa hem evde yer kaplar, Hem istediğim zaman anında paraya çeviremem, hen de istediğim yere taşıyamam. O yüzden laptop.Amaç sadece oyun oynamaksa laptop satın almayın korkunç pişman olursunuz. Ayrıca laptop'A bu kadar büyük paralar verilmez, israf. O fiyata oyun oynamak için kasa topla laptop'ta alacağının iki katı FPS alırsın.
Heryere taşıyacağınız ve oyun oynayacağınız laptopun ömrü çok kısa olur. en fazla 4 yıl götürür. Bu kadar fazla para vermeyin. Daha ucuz bir laptop tercih edin bence.Tabii ki ben de biliyorum kasa toplamasını. Yaz 90 günse ben 60'ını dışarıda geçiriyorum. 50'sinde de bilgisayarı taşıyorum. O gazulet gibi aksa hem evde yer kaplar, Hem istediğim zaman anında paraya çeviremem, hen de istediğim yere taşıyamam. O yüzden laptop.
Heryere taşıyacağınız ve oyun oynayacağınız laptopun ömrü çok kısa olur. en fazla 4 yıl götürür. Bu kadar fazla para vermeyin. Daha ucuz bir laptop tercih edin bence.
Ben size 8000TL'ye her oyunu oynatacak çok kral bir sistem toplayabilirim. 11.000TL sistem toplamak o sistemin özelliklerini zorlamayacaksanız israfç. V4 sistem bile BF5'te 2k ve ultra grafiklerde 65FPS alıyor ve 3300TL . Quantum bilgisayarı istiyorsanız bilemiyorum.Ayrıca istediğim kasayı toplayınca da 11 Bin TL yapıyor.
Çok iyi anlayışı kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Benim Intel Atom işlemcili bilisayarım var ve sizin sözünü ettiğiniz dizüstü bilgisayarları ben kendimi satsam alamam. Tabii bakış açısı, tercih sizindir fakat ben yine de laptop için çok fazla para harcamamanızı öneririm.Ayrıca istediğim kasayı toplayınca da 11 Bin TL yapıyor.
Her yere taşıdığım laptopum 6. yılını doldurmak üzere ve 1 kere arıza vermedi buna ne demeli?
Siz doları 3 gibi düşünüyorsunuz fakat dolar 6 lira. Zamanında 6 bin tl olan bilgisayarlar 12 bin tl olmuş. 9 bin tl teknoloji piyasasında çok değil.