9000 TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
9000-9500 TL

oWoom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, aşağıda sistemin detayını paylaşıyorum.

Halihazırda kullanmış olduğum bir sistem. Ekran kartını yükseltmek istiyorum. Bunun için bütçem ortalama 9.000-9.500 TL arası diyebilirim.
1080p monitörüm mevcut. Uzun vadede monitörü de yükselterek 2K oyun oynamayı düşünüyorum. Bu sebeple hem bu sürede 1080p'de sorun çıkarmayacak hem de 2K'ye geçtiğimde verim alabileceğim bir ekran kartı önermenizi rica ederim. Mining ile uğraşmıyorum, bu yüzden MH değerleri önemli olmayacaktır benim için.

RTX 3060 Ti - RTX 3070 Ti aralığında belirtmiş olduğum bütçeye oranla model önermeniz konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kasa: MSI MAG Forge 100R
  • İşlemci: Ryzen 5 5600X
  • Anakart: MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi
  • RAM: G.Skill Triden Neo Z RGB (2x8 GB) 3600MHz CL16
  • M.2 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1TB + Samsung 970 EVO Plus 500GB
  • PSU: XPG Core Reactor 750W 80+ Gold Full Modüler
  • Sıvı Soğutma: MSI MAG CoreLiquid 240R

Hocam Amazon üzerinden almayı düşünüyorum. Ara ara kampanyalar yapılıyor sanırım şu ürün 9500'e falan satılmış.

Eğer ki o fiyata yakalayabiliyorsanız kaçırmayın. Model olarak ise 2 fanlı modeller dışında hepsi soğutma anlamında yeterli olacaktır.

Eğer ki o fiyata yakalayabiliyorsanız kaçırmayın. Model olarak ise 2 fanlı modeller dışında hepsi soğutma anlamında yeterli olacaktır.
Teşekkürler
6700XT 8500'e düşmüştü bir daha düşer mi bilinmez MSI Radeon RX 6700 XT Gaming X 8499TL! . Türkiye garantili 3060Ti alabilirsiniz 3070 alamazsınız zaten. Yurtdışı sorun değilse 3070Ti kovalarsınız.
Hocam güzel fiyatmış gerçekten ama AMD düşünmüyorum NVIDIA RTX serisi alma planım var. Amazon garantisi olduktan sonra yurtdışı ürünlerini düşünmekten çekinmiyorum açıkçası. Sistemimdeki 1tb m2 ssd Türkiye fiyatı 1600-1700'lerdeyken 1000tl civarına almıştım amazon almanya üzerinden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı