9000 TL'ye ekran kartsız sistem toplama

ihtiyar.gamer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba

Minecraft, LoL, CS:GO ve Valorant gibi oyunları oynatabilecek bir sistem toplamak istiyorum. Yalnız ekran kartı olmayacak. Tabii bu konuda dahili grafiğe sahip işlemciler ile bu oyunları sorunsuz oynanabilir mi bu konuda maalesef pek bilgim yok. Gerçi en çok kafamı bu durum kurcalıyor. Bütçe azami 9000 lira. Monitör harici sadece kasa için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde ekran kartı mevcut mu? Mevcut değilse APU sistem toplamanın mantığı yok bu bütçe de.
Ekran kartı yok. Bu PC yi bir arkadasima alacağız. Lise çağında bir oğlu var. O kullanacak.
Apu sistem ekran kartlı bir sisteme göre daha uygun olur diye düşünüyordum ben. O yüzden böyle bir konu açtım.
AAA seviye oyunlar oynamayacak zaten. Minecraft LoL tarzı. 9000 lira da azami bütçe belirledik.

Bu şartlar altında ben de dahili grafiği olan işlemci ile işi çözmeyi hedefledik ama şimdi kafam karıştı.

Ekran kartı yok. Bu PC yi bir arkadasima alacağız. Lise çağında bir oğlu var. O kullanacak.
Apu sistem ekran kartlı bir sisteme göre daha uygun olur diye düşünüyordum ben. O yüzden böyle bir konu açtım.
AAA seviye oyunlar oynamayacak zaten. Minecraft LoL tarzı. 9000 lira da azami bütçe belirledik.

Bu şartlar altında ben de dahili grafiği olan işlemci ile işi çözmeyi hedefledik ama şimdi kafam karıştı.
Benim attığım sistemi alın. APU sistemlerden çok daha iyi performans verir zaten. AAA oyunları bile açar belki ilerde canı çeker oynar.

Yanlış düşünmüşsünüz hocam. Bu bütçede çok rahat harici ekran kartlı giriş/orta seviye güzel bir kasa alınabilirken, APU almanın hiç bir mantığı yok. 1650S/1660'lı sistemler denk gelebilir. Böylesi çok daha mantıklı ve performanslı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı