9000 TL'ye iMac alınır mı?

E5 2699 V4 ve Vega 64 LC CrossFire ikinci el bir sistem toplamanızı öneririm, 64GB RAM ve 1TB NVMe de iyi gider. Kasa olarak da Phanteks Enthoo Evolv MATX seçerseniz tam olur. MacOS'u sanal makindede bile kursanız daha yüksek performans alabilirsiniz.

E5 2699 V4 ve Vega 64 lc crossfire ikinci el bir sistem toplamanızı öneririm, 64 GB RAM ve 1TB NVMe'de iyi gider. Kasa olarak da Phanteks enthoo evolv mATX seçerseniz tam olur. MacOS'u sanal makindede bile kursanız daha yüksek performans alabilirsiniz.

Kanka sanırım tam okumamışsın adam kasaları sevmiyor almayacakmış.

Laptop olması şart değil mesela kasalardan genel olarak hoşlanmıyorum olsa olsa belki İmac gibi -ismini unuttuğum tarzda- bir pc alırım masaüstü olarak. Onun dışında asla Kasa vesaire almam.

Bilmiyorum illa Apple olmasına gerek yok ama Apple'a karşı ayrı bir ilgim var benim de kafam allak bullak oldu.

Marka takıntınız olmasın. Dışarıda Mac ile oturmaktansa kucağımda kasa, monitör, ekipmanlar ile gezer aynı zevki yaşardım. Ya brom bak son sözüm :D bence Apple alma. Ama sana karışan yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı