9000 TL'ye oyun bilgisayarı önerisi

Bütçe
9000tl
Casper'e okeyim de Monster neden anlamış değilim. Onun dışında bende MSI öneririm.

Bende Monster'a neden kötü dediler anlamadım. İnanın MSI dışında laf atılmayan PC markası yok. Kafam çok karıştı. Yavaş yavaş almaktan vazgeçiyorum.

Acer modellere de bulaşma derim nitro 5 kullanıcısıyım.

Bende Monster'a neden kötü dediler anlamadım. İnanın MSI dışında laf atılmayan PC markası yok. Kafam çok karıştı. Yavaş yavaş almaktan vazgeçiyorum.
Hocam MSI da sütten çıkmış ak kaşık değil hepsinde problem var maalesef. GE75 Raider modeli örneğin 21000 TL'ydi en son jet motoru gibi çalışıyordu rahatsız ediyordu sıcaklığı. Şu an kullandığım laptop da MSI ve klavye baskıları silindi, kasası eridi terden ama ellerim terlemiyor çok sıcak çalışıyor ondan terletiyor.
Biraz forumda gezinirsen anlarsın hocam.
Hocam forumla alakası yok foruma bakarsanız hiçbirşeyi alamazsınız geçen de bir tartışma yaşandı alıp da gayet memnun olanlar var. Yer yer f/p oranını hala iyi yakalıyor ve satış sonrası hizmeti gayet iyi bana kalırsa. Casper konusunda katılabilirim ama Monster'a çok yükleniliyor gibi geliyor.

MSI dışında derken şöyle aslında. Her şey performans demek değil, malzeme kalitesi de önemli. Örneğin HP kullanıyorum ama Pavilion değil Omen, bu Full alüminyum kasa. Monster'da zaten TV kumandası gibi kasa var. Casper ısınıyor ve kronik sorunlu(genelde). Lakin şöyle bir şey de var, senin aldığın cihaz bende kötü çıkabilir veya benim aldığım cihaz sende kötü çıkabilir. Biraz da şansına güvenmen gerek o konuda. MSI'ın 20bin TL'lik laptopu da 95 derece görüyor, Monster'ın abrasıda, ama aradaki fark hem marka hem malzeme kalitesi, umarım anlatabilmişimdir.
Haklısınız hocam da. Yazdığım gibi biraz da şansın olacak.

forumda her okuduğun yorumu dinlersen gün sonunda atari alır çıkarsın.

Çevremdeki çoğu arkadaşımda Monster var ve henüz bir şikayetlerini duymadım.

Ahahahhaha en doğru yorum. Yemin ederim kafam yerinden uçtu. Her şeye olumsuz bir yorum yazıyorlar.
sadece spesifik modellerin ısınma sorunları olabiliyor onlara dikkat et çünkü ısınma gerçekten hem kullanım konforunu hemde oyunlarda FPS değerlerini etkileyebiliyor ,şuan piyasadaki asus tuf serisinde bu problem var ama ben buna benzer bir sıkıntı şuan satışta olan monster modelleri için duymadım , fan çıkışlarını ve adetleride önemli bir faktör.9.000 TL civarında şuan alınabilir laptoplar acer nitro 1650 ti, monster 1650 ti yada msi rx 5500m ekran kartlı modellere bakabilirsin.msi ve acer'da amd işlemci var monster'da Intel, son nesil işlemcilerde AMD önde duruyor ekran kartındada NVİDİA önde.

Son düzenleme:
Forumda her okuduğun yorumu dinlersen gün sonunda atari alır çıkarsın.

Ahahahhaha en doğru yorum. Yemin ederim kafam yerinden uçtu. Her şeye olumsuz bir yorum yazıyorlar.

Alışveriş Sepeti bu ürüne ne diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…