9000 TL'ye oyun bilgisayarı önerisi

Bütçe
9000tl
1660 Ti Max Q olmasına rağmen 1650 Ti'dan daha iyi ekran kartı, işlemciside çok iyi ama sanırım ısınma problemi vardı bunun birkaç yerde okumuştum fark edersen yanlardada hava çıkışı yok sadece arkadan vermişler.

Anladım teşekkür ederim yardımın için. Kalsın o zaman. Bize yine Monster yolu gözüktü 😂 ısındıktan sonra 1660 Ti neye yarar.
 
MSI, RAZER ve DELL ALIENWARE bu işin pirleri de ondan. Kusursuza yakın dizüstü yapıyorlar. Bütçeye uygun MSI öneririm. (edit)
İşin pirleri olmaları daha fazla fiyat verip daha az donanıma sahip olmanızı gerektirmiyor. Söz konusu soğutma ise bütün markalar dizüstü konusunda bu konudan muzdarip. Alienware'in 95 derece altına düşmeyen modelleri var. MSI'ın kronik hayalet ekran sorunlu modelleri var. Markayı değilde modeli araştırmak her zaman avantajlıdır. Ben Monster Abra A5 v13.4 kullanıyorum garantisi bitmesine rağmen klavyemin RGB ledleri ücretsiz değiştirildi servis tarafından. Malzeme kalitesi noktasında evet büyük rakiplerden geride olabilir fakat servis noktasında Asus Türkiye servisinden daha müşteri memnuniyetine yönelik hizmet veriyorlar. Ben olsam önce donanıma, sonra kronik sorununa, en sonunda servis kalitesine bakarım ürünün. Markası değil modeli önemli benim için.
 
1660 Tİ Max Q olmasına rağmen 1650 ti dan daha iyi ekran kartı ,işlemciside çok iyi ama sanırım ısınma problemi vardı bunun birkaç yerde okumuştum fark edersen yanlardada hava çıkışı yok sadece arkadan vermişler
Soğutması muhteşem değil ama kendisine yetiyor. Bir testte CPU 90 derece civarı geziyordu hatırladığım kadarıyla. Pavilion eski modellerinin berbat olduğu doğru da yeni modeller eskisi kadar kötü değil.
 
bütçeyi artırabilirseniz bu çok iyi
ama artıramazsanız
 
İşin pirleri olmaları daha fazla fiyat verip daha az donanıma sahip olmanızı gerektirmiyor. Söz konusu soğutma ise bütün markalar dizüstü konusunda bu konudan muzdarip. Alienware'in 95 derece altına düşmeyen modelleri var. MSI'ın kronik hayalet ekran sorunlu modelleri var. Markayı değil de modeli araştırmak her zaman avantajlıdır. Ben Monster Abra A5 v13.4 kullanıyorum garantisi bitmesine rağmen klavyemin RGB LED'leri ücretsiz değiştirildi servis tarafından. Malzeme kalitesi noktasında evet büyük rakiplerden geride olabilir fakat servis noktasında ASUS Türkiye servisinden daha müşteri memnuniyetine yönelik hizmet veriyorlar. Ben olsam önce donanıma, sonra kronik sorununa, en sonunda servis kalitesine bakarım ürünün. Markası değil modeli önemli benim için.

Daha fazla donanım alıp malzeme kalitesinden vazgeçelim, hatta kendi bile üretim yapmayan marka basan satıcılara yönelelim, malzeme kalitesinden kısan üflesen kırılacak kasalara marka basan satıcılardan alalım değil mi arkadaşım. İsterse High-end seviyesinde laptop üretsin ben bu laptopu sağlıklı bir şekilde kullanamadıktan sonra bir önemi yok. @WoLeRm
 
Daha fazla donanım alıp malzeme kalitesinden vazgeçelim, hatta kendi bile üretim yapmayan marka basan satıcılara yönelelim, malzeme kalitesinden kısan üflesen kırılacak kasalara marka basan satıcılardan alalım değil mi arkadaşım. İsterse High-end seviyesinde laptop üretsin ben bu laptopu sağlıklı bir şekilde kullanamadıktan sonra bir önemi yok. @WoLeRm
Etiketlediğin insandan kim olduğun belli. Araştırmadan yoksun ve cahil kalmayın lütfen bu kadar. Clevo aynı MSI gibi, Asus gibi, Gigabyte gibi Tayvan merkezli bir firmadır. Ayrıca Clevo gibi üretim ve dağıtım yapan firmalar yalnızca Monster, GameGaraj gibi firmalara değil, Asus gibi büyük firmalar için de üretim yapmışlar/yapmaktalar. Monster'ın verdiği servis hizmetini Türkiye'de kaç firma veriyor? Kasa kalitesi yüksek diye gidip daha kötü ürüne daha fazla para vermem kim ne derse desin. Ben kullanıyorum ve servisinden performansına herşeyinden memnunum. Monster'ı Casper ile karıştırmayın. Kendisi üretim yapmayanmış 😂 İyi markalar kendi kasasını, anakartını, komponentlerini kendisi üretiyor diye birşey yok. Cahil fikirlerinizle marka yorumlamaktan vazgeçin. Fanboyluk ne ise, yaptığınız şey de ondan farksız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı