9000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
9000

Gülhane Gazozu

Hectopat
PC toplama ile pek bir bilgim yok. Zorlarsam 9 bin TL gibi bir bütçem var. Bana örnek PC önerir misiniz? RTX çok istiyorum. İçinde RTX olursa sevinirim. Bir de Photoshop edit (After Effects) (Premiere Pro) (Sony Vegas), Python, Java, C++i C# vs. Biliyorum, oyun dışında bu işleri yapabiilecegim bir PC lazım.birde söylemeyi unuttum monitör dahil olacak Uzun lafın kısası yardımcı olursanız sevinirim. 💜
Argon YN535206 – MoleculePC bu sistem iyimi ?

RTX 2060 ile ray tracing açmayı çalışınca baya FPS düştüğünü söylüyorlar, indirimler ile toplanır ise 2070 olan çıkabilir. (Toplama benim alanım değil malesef.)

Dostum eğer yukarıda belirttiğin programları daha fazla kullanacaksan daha güçlü bir işlemci almanı tavsiye ederim. Zira üstte arkadaşı belirttiği sistem oyun için daha doğru olacaktır. Acelen yoksa da R5 5600X'in stoklara gelmesini beklemeni tavsiye ederim.

Dostum eğer yukarıda belirttiğin programları daha fazla kullanacaksan daha güçlü bir işlemci almanı tavsiye ederim. Zira üstte arkadaşı belirttiği sistem oyun için daha doğru olacaktır. Acelen yoksa da R5 5600X'in stoklara gelmesini beklemeni tavsiye ederim.
Zaaten 4 5 ay sonra alacağım sadece tavsiyeler arıyorum
İ5 10400F oyun için ikisinden de iyi.
Pek iyi bilmiyorum PC toplama konularında biraz cahilim cevabın için teşekkür ederim beni aydinlattiniz seviiliyorsunuz 💝
Bu ekran kartı guzelmi sizce : Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 ARGB 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı -11293-03-40G - incehesap.com / rtx mi bumu daha güçlü sadece oyun olarak değil yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yazılım teknisyeni ve designerim hemde oyun oynamak istiyorum hangisi daha iyi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı