9000 TL'ye Vatan'dan sistem tavsiyesi

Katılıyorum fakat Technopat'da Vatana karşı duyulan düşmanlığa anlam veremiyorum, tamam daha pahalıya denk geliyor olabilir fakat bu kadar abartmaya gerek yok bence.
Düşmanlık derken ? Vatan'ın fiyatlarının daha pahalı olduğu bilinen bir gerçek. Bunu belirtmek düşmanlık sayılmaz bence.

Abartı falan yok ki ortada hocam siz kendinizle tartışıyorsunuz. Daha ucuzu varken neden daha pahalısını alasın ki?

Haklısınız daha ucuzu varken pahalısını almak mantıksızdır fakat 11 mesaj yazılan bir konuda 6 - 7 kişinin (yarısından fazlası), konuyu açan kişinin diğer yerlere güvenmiyorum demesine rağmen "Vatan kazık git başka yerden al" gibi şeyler yazması sizce normal mi?

Haklısınız daha ucuzu varken pahalısını almak mantıksızdır fakat 11 mesaj yazılan bir konuda 6 - 7 kişinin (yarısından fazlası), konuyu açan kişinin diğer yerlere güvenmiyorum demesine rağmen "Vatan kazık git başka yerden al" gibi şeyler yazması sizce normal mi?
Buradaki herkes sistemi satın alacak arkadaşın cebinden fazla para çıkmaması için uğraşıyor. Konu sahibinin yapmış olduğu ikinci yorumdan itibaren gayet normal. Eğer öyle bir yorum olmasaydı ilk başta "Neden vatan şart?" şeklinde soru sora sora, konuyu esnete esnete ilerlerdik.

Kullanıcı elden alışverişi tercih ediyor kartı yok bir sorun yaşandığında yüz yüze derdini gidip anlatabilecek garantiye gönderebilecek internetten aldığı zaman belki nereye kargolayacak kimi bulacak ne zaman gelecek kime neyi soracak elden alabileceği başka alışveriş platformları önerebilirsiniz yok vatan neden vatan demek yerine.

Kullanıcı elden alışverişi tercih ediyor kartı yok bir sorun yaşandığında yüz yüze derdini gidip anlatabilecek garantiye gönderebilecek internetten aldığı zaman belki nereye kargolayacak kimi bulacak ne zaman gelecek kime neyi soracak elden alabileceği başka alışveriş platformları önerebilirsiniz yok vatan neden vatan demek yerine.

Benim kastetmek istediğimde bu işte, katılıyorum kardeşim sana.

Buradaki herkes sistemi satın alacak arkadaşın cebinden fazla para çıkmaması için uğraşıyor. Konu sahibinin yapmış olduğu ikinci yorumdan itibaren gayet normal. Eğer öyle bir yorum olmasaydı ilk başta "Neden vatan şart?" şeklinde soru sora sora, konuyu esnete esnete ilerlerdik.
Bence de haklısın. Biz burda sistem tavsiyesi isteyen arkadaşa elimizden geldiğince yardımcı olmaya ve istediği kriterleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Kendisi Vatan'dan almak istiyorsa buyursun alsın. Tabi biz körü körüne Vatan'dan al diyemeyiz, vicdanımız sızlar ancak kendisi belki yüz yüze konuşacağı veya rahat edeceği bir yer istiyorsa dediğim gibi buyursun alsın. Biz son sözü söyledik.

Ekran Alıntısı.JPG

Bütçeyi aştı fakat vatandan parçalarla bu fiyat oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı