9000 TL'ye sistem tavsiyesi

Bütçe
9000 TL

sabsay

Hectopat
Bu sistem için önerebileceğiniz tavsiyesi olan var mı? İşlemci, anakart, RAM uyumu veya 2060S Gigabyte modeli hakkında tavsiye verebilirseniz cok sevinirim.

1594339135448.png

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasa yerine daha iyi seçeneklere bakılabilir. Hem kasanın önü gördüğüm kadarıyla cam. Güzel bir kava sirkülasyonu olabaliceğini düşünmüyorum. Önü mesh olan seçeneklere bakabilirsiniz. Ve PSU. Ben olsam bu kadarlık sistemi o PSU'ya emanet etmezdim. En azından High Power, EVGA, Gigabyte, Cooler Master, Xigmatek, Corsair, FSP gibi markalara bakabilirsiniz. Kasanızı da bu marka seçeneklerinden seçebilirsiniz.

Son düzenleme:
O kasa yerine daha iyi seçeneklere bakılabilir. Hem kasanın önü gördüğüm kadarıyla cam. Güzel bir kava sirkülasyonu olabaliceğini düşünmüyorum. Önü mesh olan seçeneklere bakabilirsiniz. Ve PSU. Ben olsam bu kadarlık sistemi o PSU'ya emanet etmezdim. En azından High Power, EVGA, Gigabyte, Cooler Master, Xigmatek, Corsair, FSP gibi markalara bakabilirsiniz. Kasanızı da bu marka seçeneklerinden seçebilirsiniz.
Önerebilceğin bir model var mı?

Saolasın hocam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı