9000 TL'ye Temelden Sistem Toplamak

alicanarmt

Hectopat
Daha fazla  
Resimdeki sistemi topladım. Z390 anakart takınca maaliyetim arttı, kasadan ve anakarttan kıstım. Sanırım Z370'ler güncelleme yapılınca 9. nesil işlemci kullanılabiliyormuş. Sistemi bu fiyatla taksitlendirdiğimde 12000 TL ediyor. Bütçem 10500 TL. Sizce sistemi RTX 2060'a göre mi düzenlemeliyim bütçe yönetimi açısından? Maksimum verim alabileceğim şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle bu bütçeye RTX 2070 tercih edilmeli. Almışken kesinlikle kaliteli PSU tercih etmelisin. Kasa da sirkülasyon açısından başarılı olmalı. HDD ve SSD çıkarıp, 960 GB ADATA SSD tercih edebilirsin.

Kesinlikle bu bütçeye RTX 2070 tercih edilmeli. Almışken kesinlikle kaliteli PSU tercih etmelisin. Kasa da sirkülasyon açısından başarılı olmalı. HDD ve SSD çıkarıp, 960 GB ADATA SSD tercih edebilirsin.
Ben de RTX 2070 isterim ama monitörle ve taksitle birlikte 12 bin tl yi geçiyor. Bütçem 10.500 tl. Yani benim 9bin tl civarına monitör ve sistemi hemen hemen toplamam lazım ki taksitlerle 11 bini bulmasın. Dediğiniz şartlarda fiyat azalmıyor. Artıyor.

Rtx 2060 ile böyle bir sistem kurabiliyorum. Taksitle alınca tam bütçeme uyuyor. Ama 2060 ın uzun yıllar ultrada yetebileceğinden şüpheliyim. Bu fiyata monitör dahil 2070 li sistem toplamak hayal ise, bu sistemi alıp geçeceğim.

Taksitlemdirme yapınca da 12 bin TL yi geçiyor toplam fiyat. O yüzden alamıyorum. Bundan bahsetmiştim zaten ben de. Ama sistemi bu şekilde RTX 2070 li yapabiliyorum. O zaman taksitle 11k nın altında kalıyor ve alabiliyorum. Bu sistem 1080p de dar boğaz yaşıyor. Dar boğazı aşmanın bir yolu yok mu fiyatı arttırmadan? Yoksa rtx 2060 a mı dönmek şart.

Son düzenleme:
1080p için en iyi kart RTX 2060. 1080p oyun oynayacaksınız i7 9700K iyi olabilir Ryzen'den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…