90000 TL 2.el araba önerisi

bula
2003-05 arası Renault Clio 1.5 dCi öneririm. 7-8 sene önce kullanmıştık ailecek gayet memnun kalmıştık. Hiçbir sorun yaşamadık. 90-100 bin bandında orta halli fazla yıpranmamış bir şeyler bulabileceğini düşünüyorum. Üzmez seni.
bulamaz hocam bence o fiyatlara. hele dizelini daha zor. BMW alacaksan sıfıra yakın olsun hocam çünkü düzgün kullanmıyorlar zaten o markayı, bide eskisi olursa sanayiden çıkamazsın.
 
Yorumlara yazılan arabalara bakılırsa kimse 2.el piyasasının farkında değil.

Yumurta kasa 1.5 Hyundai Accent al. Bütçeni 100 e zorlamaya çalış. O paraların en sorunsuz, masrafsız ve seri arabasıdır.
 
Fiat Albea. 600-700 bin km olduğuna bakmayın o araba gider. Ama 1.3 multijet olmak şartı ile.
Sayın hocam 600-700 bin kilometredeki fiat nereye gidiyor tam olarak?
Kullanıma bağlı olarak değişir fakat ben arkadaşa kesinlikle önermem bu kilometrede ki aracı. Bu fiyata temiz tofaş bile bu arabadan iyidir diye düşünüyorum.
 
Citroën Saxo 1.4 Benzin veya 1.5 Dizel. İlanlarına baktım yaşlarına göre düzgün kondisyonda bulunabiliyor.
Fiat Palio 1.2 motora sahip olanlar bulunabiliyor. Yürütme maliyeti oldukça uygun.(günümüz şartlarına göre)
Toyoto Corolla model yılı düştükçe motor şanzıman olarak Japon otomobilleri diğer araç üreticilerine göre daha sağlam oluyor.
 
Bana kalırsa dizel araç önermem bu fiyata çok sorun çıkarır bence artı olarak kilometreside aşırı yüksek olacağından bakım gerektirecektir benzinli veya tüplü araçlara yönelin bence tasiyem kesinlikle Japon arabaları. Honda Toyota veya Mazda eğer hoşunuza giderse "yumurta kasa" diye de adlandırılan Hyundai moodellerine bakabilirsiniz piyasayı pek bilmiyorum biraz araştırdıktan sonra yine size dönerim. Fikrim bu şekilde.

Tekrar geldim şimdi biraz baktım piyasanın durumuna bence en mantıklı seçim efsane kasa Corolla. Hem masrafsız hem sağlam usta ve parça sıkıntısı yaratmaz ayrıca kolay satılabilir bence bir düşünün.
 
Son düzenleme:
Sayın hocam 600-700 bin kilometredeki fiat nereye gidiyor tam olarak?
Kullanıma bağlı olarak değişir fakat ben arkadaşa kesinlikle önermem bu kilometrede ki aracı. Bu fiyata temiz tofaş bile bu arabadan iyidir diye düşünüyorum.
Dünyanın en sorunsuz ve az yakan motorlarının başını çekiyor. 600-700 bin km dememin sebebi km'si düşürülmemiş olması. Bu aracın 150-200 bin km olanını çok zor bulursun.
 
Hem masraf çıkarmasın, hem de sağlam ve tatmin edici bir araba düşünüyorsan Toyota Corolla 96 97 98 xli, xei modelllerini önerebilirim 90.000 TL'ye 1.3 motor temizlerinden bulabilirsin. Bende şu an xli 1.6 motor versiyonu var araç kısaca sanayinin düşmanı. ( bakımını düzenli yaptığın sürece ). Pişman olmazsın tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı