9000TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
9000TL

UfukErsoy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3070Ti
i7 12700h
32gb ddr5 4800mhz ram
2+1tb ssd
2k 165hz
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba en fazla 9000 TL bütçem var. Dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Olmasını istediğim benim için önemli bazı özellikler var.

Isınma ve ses problemi olmaması lazım.
Şarj süresi olabildiğince uzun olmalı, en az 6 saat.
En az 8 GB RAM.
SSD mutlaka lazım, 500 GB altında ise HDD 500GB üstü SSD varsa HDD'ye gerek yok.
Ekran büyük olmalı (15.6 inch+) film, dizi izlemek istiyorum ve okul işlerinde çizim vb kullanacağım.
Ekran IPS olmalı, TN ekranlar artık can sıkıyor günümüzde.
Hafif, ince ve şık bir tasarımı olursa daha iyi olur.

1 haftadır araştırıyorum, istediğim özelliklere sahip net bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence aradığıız özelliklere göre o fiyatlar 2018 de falan kaldı. Isınma problemi olmasa ses problemi olur 8 GB RAM olsa şarj 3 saat gider. Umarım en iyisini bulursunuz ama biraz zor.

Bence aradığıız özelliklere göre o fiyatlar 2018 de falan kaldı. Isınma problemi olmasa ses problemi olur 8 GB RAM olsa şarj 3 saat gider. Umarım en iyisini bulursunuz ama biraz zor.

Vatan da bir cihaz buldum 9700 indirimle 8900 oluyor şu pc depolama hariç aradığım her şey var alınır mı sence?

15.6 inç istersen bir de bu var. Kampanyalar bitmeden acele et çünkü fiyatlar cok oynak. Bugün bir arkadaşa laptop ararken araştırma fırsatım oldu bu fiyatlara daha uygunu yok, çoğu TN panel zaten.

15.6 inç istersen bir de bu var. Kampanyalar bitmeden acele et çünkü fiyatlar cok oynak. Bugün bir arkadaşa laptop ararken araştırma fırsatım oldu bu fiyatlara daha uygunu yok, çoğu TN panel zaten.

Evet hızlı olmak lazım 3 gün önce baktığım bir PC'nin fiyatı 1K artmış yarın ya da en geç cumartesi karar verip birini sipariş edeceğim 2-3 cihaz arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı