Sistem güzel öneririm fakat windowsu G2A'dan almanızı öneririm. Windows 10 Pro seri numarası 80 TL'ye satılıyor. Kalan paraya sıvı soğutma ekleyebilirsiniz.
Bu arada yukarıdaki arkadaş haklı, makalede 500w önerilen güç kaynağı yazıyor. Yeni nesilde güç tüketimi baya aşağı çekildi.
İşletim sistemi kinguin gibi sitelerden 100 TL gibi bir fiyata bulunabiliyor. SSD için 850 Evo modelleri tercih edilmeli. Ve bu sistemi 650W beslemeyebilir.
650W bir PSU elbet bir yerde yetersiz kalacaktır. Ancak @Ali Güngör 'ün de dediği gibi sağlam ve stabil bir güç veren PSU kullanılmalı. Ayrıca dikkat ederseniz RX 470 kullanan sistemlere çoğumuz -en azından ben- en az 500W öneriyorum.
Bakarsanız 256 tane mesaj yazdım bu yazdığım da 257. hiçbir yazımda yanlış bilgi vermekten dolayı ceza yemedim Allah'a şükür. Diğer fotoğrafa bakarsanız da büyük harf kullanmayın diyor. Sayın @Burak Alkan.
Hali hazırda bulunan bir HDD var ise sistem tamamdır. Elinize ulaştığında fotoğrafları, test sonuçlarını ayrıca almış olduğunuz sitenin politikası ve memnuniyetinizi paylaşırsanız memnun oluruz.
Hali hazırda bulunan bir HDD var ise sistem tamamdır. Elinize ulaştığında fotoğrafları, test sonuçlarını ayrıca almış olduğunuz sitenin politikası ve memnuniyetinizi paylaşırsanız memnun oluruz.