9000TL Monitör dahil GTX 1080 sistem toplama

Bu nasıl alın derseniz alıcağım ?
Sistem güzel öneririm fakat windowsu G2A'dan almanızı öneririm. Windows 10 Pro seri numarası 80 TL'ye satılıyor. Kalan paraya sıvı soğutma ekleyebilirsiniz.

Bu arada yukarıdaki arkadaş haklı, makalede 500w önerilen güç kaynağı yazıyor. Yeni nesilde güç tüketimi baya aşağı çekildi.

Bu nasıl alın derseniz alıcağım ?
İşletim sistemi kinguin gibi sitelerden 100 TL gibi bir fiyata bulunabiliyor. SSD için 850 Evo modelleri tercih edilmeli. Ve bu sistemi 650W beslemeyebilir.
Kendi tahmininiz doğrultusunda burada ki bir çok teknoloji sever insanı yanlış yönlendirmeniz hoş değil.

Videoyu 9:13'den başlatırsanız yeterli olacak güç kaynağının 500W olduğunu öğrenebilirsiniz. (y)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

650W bir PSU elbet bir yerde yetersiz kalacaktır. Ancak @Ali Güngör 'ün de dediği gibi sağlam ve stabil bir güç veren PSU kullanılmalı. Ayrıca dikkat ederseniz RX 470 kullanan sistemlere çoğumuz -en azından ben- en az 500W öneriyorum.

Son düzenleme:
Şimdi de şöyle iken böyle oldun dostum. Net ol ve doğru ol insanları yanlış yönlendirmeye devam etmemeni öneririm. Ceza yiyebilirsin.

Son düzenleme:
Şimdi olmuş mu ?

Dosya Ekleri

• sad.png
    sad.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 100
Şimdi de şöyle iken böyle oldun dostum. NET ol ve doğru ol insanları yanlış yönlendirmeye devam etmemeni öneririm. Ceza yiyebilirsin.
Bakarsanız 256 tane mesaj yazdım bu yazdığım da 257. hiçbir yazımda yanlış bilgi vermekten dolayı ceza yemedim Allah'a şükür. Diğer fotoğrafa bakarsanız da büyük harf kullanmayın diyor. Sayın @Burak Alkan.

Dosya Ekleri

• bakarsanız lütfen..PNG
    bakarsanız lütfen..PNG
    4,4 KB · Görüntüleme: 275
  • 2.PNG
    2.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 94
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı