9000TL Monitör dahil GTX 1080 sistem toplama

Ssd yok hardisk var 1.5 t lik işlemci soğutucusu ise coler masterın hyper tx3ı evo modeli gerçekden istiyorsanız yanımda olan parayı çekip atabilirm 2000 lira var kalanı bankada
SSD gerek yok demişsiniz ama 9000 TL'lik bir bilgisayarda mutlaka olması gereken bir parçadır, bilgisayarın hızını önemli ölçüde arttırır.

Hayali değil uzun zamandır istiyodum paramda bu kadar var eski bilgisiyar gidince mecbur kaldım vakitimide bilgisiyar karşısında geçiren bir insan olunca extreme birşey almak istedim inanmıyorsan yanımda vabi 2 bin lira atabilirim gerisi bankada

Arkadaşlar ssd ye ve işlemci soğutucusuna çok gerek yok eski bilgisiyardan kalnlları kullanıp para gelince bunları alabilirim

bu sistem biraz daha pahalıya gelmiyo mu 10 bin lira gibi benmi yanlış hesapladım yoksa

syper a nasıl ulaşabilirim

9300 TL civarina geliyor. Dedigim gibi SSD'yi 250 GB, RAM'i 16 GB yapip fiyati 9000'e cekebilirsiniz.
Güncelleme: Kusura bakmayın ben KDV'yi eklemeyi unutmuşum. Haklısınız 10000 civarına geliyor. :D

Son düzenleme:
SSD gerek yok demişsiniz ama 9000 TL'lik bir bilgisayarda mutlaka olması gereken bir parçadır, bilgisayarın hızını önemli ölçüde arttırır.
ssd ye gerek yok demedim şimdilik yok bir kaç ay sonra alabilirim sonradan eklenibilecek bir parça diye öylse söyledim
9300 TL civarina geliyor. Dedigim gibi SSD'yi 250 GB, RAM'i 16 GB yapip fiyati 9000'e cekebilirsiniz.
Güncelleme: Kusura bakmayın ben KDV'yi eklemeyi unutmuşum. Haklısınız 10000 civarına geliyor. :D
:D Peki nelerden kısarak onu 9000 TL ye çekebilirm hadi dedik ssd yok hard disk yok soğutucuda tam 9000 TL olur mu ?

ssd ye gerek yok demedim şimdilik yok bir kaç ay sonra alabilirim sonradan eklenibilecek bir parça diye öylse söyledim

:D Peki nelerden kısarak onu 9000 TL ye çekebilirm hadi dedik ssd yok hard disk yok soğutucuda tam 9000 TL olur mu ?
Dediğim gibi KDV'den dolayı 10.000'e çıktı. Bir önerim daha var bekleyin lütfen.

Güncelleme:

MSI GEFORCE GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5 256Bit HDMI DP 16x | sanalmarketim
Corsair Güç Kaynağı Ünitesi
Samsung LU28E590DS 28
NZXT H440
Bu parçalarla 8900'e yakın bir fiyat.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    24,2 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Test etmeye ne gerek var, zaten anakart olarak Asus kendini kanıtlamış bir marka.
Şaka mı yapıyorsun dostum, Asus'un kendini kanıtlaması doğrudur fakat Gigabyte Asus'tan daha eski zamanlardan beri anakart üretiyor. Anakart konusunda en az MSI ve Asus kadar tecrübeli bir firmadır. Fazla kullanılmadığı için aldanıp kötü sanma, Asus ve MSI kadar fazla çeşit sunmadığı için fazla tercih edilmiyor. Biz Gigabyte ile büyümüş bir nesiliz :ROFL:

Şaka mı yapıyorsun dostum, Asus'un kendini kanıtlaması doğrudur fakat Gigabyte Asus'tan daha eski zamanlardan beri anakart üretiyor. Anakart konusunda en az MSI ve Asus kadar tecrübeli bir firmadır. Fazla kullanılmadığı için aldanıp kötü sanma, Asus ve MSI kadar fazla çeşit sunmadığı için fazla tercih edilmiyor. Biz Gigabyte ile büyümüş bir nesiliz :ROFL:
Varsa ASRock'da alabilir.

Gigabyte'nin en sevdiğim özelliği şık olması, Gigabyte G1 Gaming anakartın tarzı baya havalı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı