9000TL Monitör dahil GTX 1080 sistem toplama

Hocam konum daha onaylanmadı bende buradan sorayım bari :) Bende bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.

Seçtiğin işlemci OC destekli ve soğutucu isteyen masraflı tercih, ayrıca ana kartın OC desteklemiyor yanlış seçim. Sen de bunu al kardeşim bir dakika düşünme ardına bile bakma al ve keyfini çıkart.

Dosya Ekleri

• 4bin.jpg
    4bin.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 83
Bu sistemi Türkiyeden al hiç uğraşma kardeşim. Her şey mevcut içerisinde. Yanına da istediğin monitörü https://www.amazon.co.uk/Asus-PG27A...2108305&sr=1-1&keywords=asus+rog+swift+pg27aq Amazon'dan sipariş et. güncel Eur kuru 3.32TL, 703x3.32 = 2333TL ediyor. Vergi ödemek zorunda kalırsan da %18 den hesaplarsak 420TL vergi ücreti çıkıyor bu da 2333+420 = 2753TL ediyor. Toplamda 8982TL vergiler dahil sistemi almış oluyorsun.

Arkadaşlar bu gayet güzele benziyor başka önerisi olan yoksa sipariş vereceğim ama hangi siteden alayım parçaları hepsini tek siteden mi yoksa fiyat karşılaştırması yaparak mı yardımcı olun lütfen kısa bir süre içerisinde kavuşmak istiyorum ^^

Ekran kartını varsa Evga FTW ile değiştirin, yoksa böyle iyi. Kasa da NZXT H440 olursa daha iyi olur.
evga ftw derken ne demek istediğini çok anlamadım daha iyi bir şekilde anlatırmısın lütfen hangi model ile

Bu sistemi Türkiyeden al hiç uğraşma kardeşim. Her şey mevcut içerisinde. Yanına da istediğin monitörü https://www.amazon.co.uk/Asus-PG27A...2108305&sr=1-1&keywords=asus+rog+swift+pg27aq Amazon'dan sipariş et. güncel Eur kuru 3.32TL, 703x3.32 = 2333TL ediyor. Vergi ödemek zorunda kalırsan da %18 den hesaplarsak 420TL vergi ücreti çıkıyor bu da 2333+420 = 2753TL ediyor. Toplamda 8982TL vergiler dahil sistemi almış oluyorsun.
Yav kardeşim sen bu sistemi hangi siteden topladın ben heryere baktım bu siteyi ve o fiyatları bulamadım o siteyi bilen yardımıcı olabilir mi veya daha uygun fiyatlara sahip olan bir site

9000 liraya sistem toplayacak fakat bunu yurt dışında toplayıp hediye seçeneğini işaretlersek vergi alırlar mı diye bir soru sordu arkadaş. Benim tahminim yine gümrüğe takılacağı yönünde tabii siz Amazon'dan alışveriş yaptığınız için bilginiz var yardımcı olabileceğinizi düşündük.
Ozet icin tesekkurler hocam. :)

Urunlerin vergisi odenmek zorunda, oldu ki fiyatlari az gösterttirip vergiden muaf olmaya calistiniz, oradaki calisanlardan biri killanip internetten fiyatlara bakarsa (ki %99 killanip bakacaklar zira onlarda salak degiller sonucta) TR fiyatindan cok daha pahaliya gelecektir urunler.

Tavsiyem 9K liraya Turkiyeden guzel bir sistem toplanmasi yonunde. Elbette vergiden dolayi biraz fark olusabilir ek olarak ama yurtdisindan getirtip daha yuksek odeme soz konusu olma ihtimali olursa sonuc cok daha kotu olur.

Ozet icin tesekkurler hocam. :)

Urunlerin vergisi odenmek zorunda, oldu ki fiyatlari az gösterttirip vergiden muaf olmaya calistiniz, oradaki calisanlardan biri killanip internetten fiyatlara bakarsa (ki %99 killanip bakacaklar zira onlarda salak degiller sonucta) TR fiyatindan cok daha pahaliya gelecektir urunler.

Tavsiyem 9K liraya Turkiyeden guzel bir sistem toplanmasi yonunde. Elbette vergiden dolayi biraz fark olusabilir ek olarak ama yurtdisindan getirtip daha yuksek odeme soz konusu olma ihtimali olursa sonuc cok daha kotu olur.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim peki bir şey soracağım Asus Rog Swift PG27AQ 27 modelini yurtdışından alsam nasıl oldu türkiyedeki fiyatı 4bin lira gibi yurt dışı fiyatı 900 tolar herşey dahil max kaça gelebilir 3bin 3500 ?

Bahsettiğiniz monitör yaklasik olarak 3.600 liraya geliyor. Yalniz butcenin sadece %40'ini sadece monitore harcamak gereksiz masraf. 4K Ultra oynarım hayaliniz varsa acik konusayim cok heveslenmeyin. Anca 4K Medium ayarlara cikarsiniz.

Bahsettiğiniz monitör yaklasik olarak 3.600 liraya geliyor. Yalniz butcenin sadece %40'ini sadece monitore harcamak gereksiz masraf. 4K Ultra oynarım hayaliniz varsa acik konusayim cok heveslenmeyin. Anca 4K Medium ayarlara cikarsiniz.
sonradan belki sli yaparım diye düşününüyorum belki 6-7 ay sonra veya 1 yıl alabilirim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı