Hocam peki gamakay mk61 nasıl?Hocam öncelikle elime hızlı gelsin diyorsanız bunu öneririm, bluetooth olduğuna bakma büyük ihtimalle gecikme yaşatır, fakat kaliteli klavyedir.
https://www.hepsiburada.com/ajazz-s...-boy-61-tuslu-kirmizi-switch-p-HBCV00000UR4VB
MK61 gibi bir klavye daha var fakat MK61 varken bu alınır mı bilemedim, fiyatı biraz bütçeyi aşıyor.
Турецкий: SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye 61 Tuş Sıcak Değiştirilebilir Gateron Optical Switch RGB Type-C Kablolu Programlanabilir 60% Düzen Oyun Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi SKYLOONG GK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu çalışırken değiştirilebilir Gateron Optik Anahtarlı RGB Type-C kablolu programlanabilir %60 düzen oyun klavyesidir. Dayanıklı bir alüminyum alaşımlı çerçeveye, RGB arka aydınlatmaya ve çıkarılabilir bir USB Type-C kablosuna...tr.banggood.com
Bütçeyi o kadar çıkabiliyorsan MK61 öneririm hocam. Ömürlük resmen, o hissiyatı veriyor ki modifiye ediliyor olması ayrı güzel fakat sadece optik switchler ile edilebiliyor onlar da biraz pahalı ve belli modeller sunuyor.Hocam peki gamakay mk61 nasıl?
Hocam şimdi kafam karışık. Gamakay 1100 küsür bir şey oluyor sepette (sarı switch) Siz olsaydınız ne alırdınız? Yani 100TL için farklı şeylere kaymak da istemiyorum.3 modlu klavye var redragon, ses yalıtımı nasıl bilmiyorum incele derim YouTube'den klasik yay sesi olabilir.
62.11AU $ 43% OFF|Redragon K616 Pro TKL kablosuz RGB mekanik klavye 5.0 BT/2.4 Ghz/kablolu üç mod 60% Bluetooth klavye doğrusal kırmızı anahtarı|Klavyeler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
RK 61 tuş
90.7BGN 50% OFF|RK kraliyet KLUDGE RK61 kablosuz Bluetooth mekanik klavye 61 tuşları 60% Ultra kompakt çift mod RGB bachot sklit oyun klavyeler| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bütçeyi o kadar çıkabiliyorsan MK61 öneririm hocam. Ömürlük resmen, o hissiyatı veriyor ki modifiye ediliyor olması ayrı güzel fakat sadece optik switchler ile edilebiliyor onlar da biraz pahalı ve belli modeller sunuyor.
Şahsen şu Redragon'un inceleme videolarına bakardım, yay sesi yoksa ve böyle farklı renkli klavye seviyorsam ona yönelirdim çünkü kablosuz seçeneği sunuyor. Ayriyetten MK61 kablolu bile olsa %60 olduğundan dolayı ve Type-C giriş olduğundan dolayı kablolu olması da pek etkilemiyor. RGB önemli kablolu ve kablosuz fark etmez diyorsanız ben MK61 alırdım fakat şöyle bir durum var, optik switch dediğim gibi belli sayıda var. Yani ileride artmazsa ki sanmıyorum, modifiye için çok özelleştirme sunmuyor eğer düşkünsen çok fazla. O sebeple pinli hotswapli olanlar daha makul oluyor.Hocam şimdi kafam karışık. Gamakay 1100 küsür bir şey oluyor sepette (sarı switch) Siz olsaydınız ne alırdınız? Yani 100TL için farklı şeylere kaymak da istemiyorum.
Çıkmak gerek hocam klavye önemli sonuçtaHocam şimdi kafam karışık. Gamakay 1100 küsür bir şey oluyor sepette (sarı switch) Siz olsaydınız ne alırdınız? Yani 100TL için farklı şeylere kaymak da istemiyorum.
Logitech'i dediğim gibi 626TL'ye aldım. İade edip bunlara bakmama gerek var mı orası da ayrı bir mevzu. Ben aslında üstüne 100 maksimum 200 koyarak alırım diyordum. Birden 1200'lere çıktık
Hocam şimdi şöyle redragon da 1200 civarına geliyor. O kadar çıkmak istemiyorum aslında. Eğer ki maksimum 850TL'ye kadar varsa alayım. Aliexpress'den atmayın ama çünkü yine vergiyle 1K'yı geçiyor. Amazondan attığım klavye nasıl acaba? Onda vergi v.s de yok. Eğer ki o bütçede varsa alırım yoksa K835 ile yola devam ederim gibi duruyor. Ekipmanlarıma iyi baktığımdan benim için ömürlük hepsi aslında.Şahsen şu Redragon'un inceleme videolarına bakardım, yay sesi yoksa ve böyle farklı renkli klavye seviyorsam ona yönelirdim çünkü kablosuz seçeneği sunuyor. Ayriyetten MK61 kablolu bile olsa %60 olduğundan dolayı ve Type-C giriş olduğundan dolayı kablolu olması da pek etkilemiyor. RGB önemli kablolu ve kablosuz fark etmez diyorsanız ben MK61 alırdım fakat şöyle bir durum var, optik switch dediğim gibi belli sayıda var. Yani ileride artmazsa ki sanmıyorum, modifiye için çok özelleştirme sunmuyor eğer düşkünsen çok fazla. O sebeple pinli hotswapli olanlar daha makul oluyor.
Çıkmak gerek hocam klavye önemli sonuçtaÖmür boyu götürecek bir şeyden bahsediyoruz.
MK61 alacaksan da herhangi bir sorun, ışık modları hakkında isteğin varsa video da çekip paylaşabilirim hocam sizle.
O zaman Amazon'dan bakayım hocam, ucuza var fakat çok dandik şeyler var atmak istemedim. Olmadı o attığınız klavyeyi alırsınız. Rainbow olması dışı gayet güzel klavye bence.Hocam şimdi şöyle redragon da 1200 civarına geliyor. O kadar çıkmak istemiyorum aslında. Eğer ki maksimum 850TL'ye kadar varsa alayım. Aliexpress'den atmayın ama çünkü yine vergiyle 1K'yı geçiyor. Amazondan attığım klavye nasıl acaba? Onda vergi v.s de yok. Eğer ki o bütçede varsa alırım yoksa K835 ile yola devam ederim gibi duruyor. Ekipmanlarıma iyi baktığımdan benim için ömürlük hepsi aslında.
Örnek vermem gerekirse şuan James Donkey 616 ile yazıyorum. (K380'i kardeşime hediye ettim) Bu klavyeyi ben 4 sene önce aldım ve hala taş gibi yani önerilmiyor bu ama ben iyi baktığım için sorun olmuyor.
Hocam dünyanın en çirkin klavyesi olabilirO zaman Amazon'dan bakayım hocam, ucuza var fakat çok dandik şeyler var atmak istemedim. Olmadı o attığınız klavyeyi alırsınız. Rainbow olması dışı gayet güzel klavye bence.
Magic Refiner da güzel marka aslında, çok tarz bir şey buldum hocamhttps://www.amazon.com.tr/MAGIC-REF...a8-bd7e-005f76afd72f&pd_rd_i=B0BLN2M6J9&psc=1
Güzel keycapslar aslında hocamHocam dünyanın en çirkin klavyesi olabilirGamepower bile daha iyi bir görünüme sahip şuan gözümde