900TL'ye APU'dan Ucuz Ama Daha Güçlü İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

• Konuyu başlatan Agab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 3.743
En ucuza oyun bilgisayar için 1.000 lirayı gözden çıkarması lazım. Oda APU olmazsa olmaz.

İnternette bulamadım g3320. Sadecet Vatan bilgisayarda g3220 var :( 
En ucuza oyun bilgisayar için 1.000 lirayı gözden çıkarması lazım. Oda APU olmazsa olmaz.
1000tl çıkartılır çok önemli değil fakat brn BF4ü merakımdan sordum yoksa alıştım ben cs 1.6 oynamaya :D Oynarsam en fazla lol, cs go, en fazla da bf3 bir de arada arkadaşlarla dota2. Bunları apu rahat kaldırır diyor iseniz ben direk apu alayım.

İnternette bulamadım g3320. Sadecet Vatan bilgisayarda g3220 var :( 

1000tl çıkartılır çok önemli değil fakat brn BF4ü merakımdan sordum yoksa alıştım ben cs 1.6 oynamaya :D Oynarsam en fazla lol, cs go, en fazla da bf3 bir de arada arkadaşlarla dota2. Bunları apu rahat kaldırır diyor iseniz ben direk apu alayım.
Ya vatan saplantısı nedir? Bu sitedekiler Vatanda yoksa dünyada tükenmiştir abi. Ha bir de ASUS.
Para çok zibilll...

Ya vatan saplantısı nedir? Bu sitedekiler Vatanda yoksa dünyada tükenmiştir abi. Ha bir de ASUS.
Para çok zibilll...
Hayır tüm sitelere baktım. Fakat bu sitede herkes Vatan'ı övdüğü için ben de bir anlaşma var aralarında diye başka sitelerin adını yazmadım. Şöyle diyelim o zaman, hiç bir yerde yok o işlemci :D

Teşekkür ederim fakat bendeki 350wat yetmez mi? Ayrıca HDD var bende boşuna zahmet edip bulmuşsun ama teşekkür ederim yinede.

Yani hayali bir sistem mi topluyorsunuz?
Hiç espri anlayışınız yok mudur efenim :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı