RX 9060 XT sürekli çöküyor

Onur alt

Decapat
Daha fazla  
Her çöküşte ekran kartında yaptığım frekans ayarları sıfırlanıyor ve AMD hata raporu aracı çıkıyor.

Yok hocam Windows 11 kurdum az önce ben de Roblox deneyeyim dedim 5 dakika olmadı çöktü.
Hocam, selam. Bende de 9060 XT 16 GB var, Sapphire'in Pulse yazıyor, çok anlamıyorum ama habire çöküyor, masaüstünde bile. Sen düzeltebildin mi? Tamire göndermeyi düşünüyorum ben de, umarım düzeltirler. Sorunun anakartımda olduğunu düşündüm, değiştim, düzelmedi. RAM değiştim, düzelmedi. En son PC'yi kasadan kapatıp açınca AMD hata raporlama şeyi çıkınca anladım ki ekran kartımda problem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Onur alt, AMD rapor aracı her zaman ekran kartı kaynaklı olmayabiliyor. Bunu iyi tespit etmeniz gerekiyor. Benden örnek vermek gerekirse, SSD'den dolayı sorun yaşıyordum. SSD değişince düzeldi. Sonrasında ise sistemde bulunan yanlış yüklenmiş ağ sürücüsünden kaynaklı olarak bu hatayı yaşadım. Aynı şekilde Medya Oynatıcısı programında da sorun yaşadım. Temiz bir formatla bunu da çözdüm. Windows'un bozuklukları. Bu AMD rapor aracının neyden kaynaklı olduğunu tespit edin önce. Bu konu altından daha fazla bir yorumda bulunmayacağım, kendi konunuzu açarsanız fikir verecek, çözebilecek arkadaşlar var elbet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı