9060 XT için AM4 işlemci önerisi

blackstarx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Ryzen 3 3100 CPU'm ve RX 580 ekran kartım var RX 9060 XT'ye bir yükseltme yapmak istiyorum. İşlemcim çok mu düşük kalır, bütçemi çok zorlamadan, şuna yükseltmelisin dediğiniz AM4 işlemci önerileri neler olur? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Ryzen 3 3100 CPU'm ve RX 580 ekran kartım var RX 9060 XT'ye bir yükseltme yapmak istiyorum. İşlemcim çok mu düşük kalır, bütçemi çok zorlamadan, şuna yükseltmelisin dediğiniz AM4 işlemci önerileri neler olur? Teşekkürler.

R5 5600 al geç. AM4'e 5600'den fazla yatırım yapma.

Ryzen 5 5600 alın yeterli.

@737973, neden X tercih etsin? 5600 ile arasındaki farka değecek bir geçiş mi olacak?

Uygun fiyata yakaladım biraz da inceleme izledim 5700x aldım teşekkür ederim önerileriniz için arkadaşlar değişimi anlatmaya çalışırım geldiğinde.

Edit: şimdi de yeterli olup olmayacağını düşünerek soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum sizce 3100 ile gelen soğutucu işimi görür mü yoksa değiştirmeli miyim görüş ve önerilerinizi bu konu başlığı altında bekliyorum.

Son düzenleme:
Uygun fiyata yakaladım biraz da inceleme izledim 5700X aldım teşekkür ederim önerileriniz için arkadaşlar değişimi anlatmaya çalışırım geldiğinde.

Edit: Şimdi de yeterli olup olmayacağını düşünerek soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum sizce 3100 ile gelen soğutucu işimi görür mü yoksa değiştirmeli miyim görüş ve önerilerinizi bu konu başlığı altında bekliyorum.

R3 3100 ile gelen fan yetmeyecektir hocam konu daha onaylanmadığı için bakamıyorum ama 1500 bandında Phantom Spirit bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı