9060 XT sistem için ne önerirsiniz?

Bütçe
30000

hofffff

Hectopat
Merhaba, parçaları almaya başladım fakat son kez yorumunuzu almak istedim.
AMD işlemcilere zam gelecek diye bir konu okudum. O yüzden az önce sipariş verdim bundan.
İşlemci

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Ekran kartı: Gigabyte Radeon RX 9060 XT Gaming OC 16GD 16GB
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu
Anakart: Asus Prime B650M-R
PSU: https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-delta-gps-750fb-750-w-fiyati,1236857602.html
Bunu alacaktım ama 9K olmuş bunun muadili güzel ve pahalı olmayan alternatifini önerir misiniz?
RAM: XPG Lancer Blade 16 GB 6000 MHz CL34
Kasa: Tavsiye bekliyorum; pahalı olmasın çok fazla ama parçalar rahat sığsın istiyorum.
Son hali bu şekilde. Az önce sadece işlemci siparişi verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Haluk Albayrak hocam anakart için VRAM'lar ısınıyor dedi sizce nasıl? Fazla fiyat farkı yoksa bir üst model anakart alabilirim fiyat çok uçmayacaksa.

Ben bu anakartı kullanıyorum ve aşırı memnunum. Gerek arkasındaki giriş sayısından tut 160W da bile denedim işlemciyi anakart buz gibiydi. VRM'ler 7500F de sorun çıkartmaz bütçen yoksa.

Ben bu anakartı kullanıyorum ve aşırı memnunum. Gerek arkasındaki giriş sayısından tut 160W da bile denedim işlemciyi anakart buz gibiydi. VRM'ler 7500F de sorun çıkartmaz bütçen yoksa.

O zaman zorlamayım hocam bütçem 30k idi, şu an 43K oldu. Asus Prime B650M-R alıp geçiyorum.

500 GB'lik bu PC'ye uygun ucuz bir SSD önerirseniz başka eksik kalamyacak. Bütçeyi çok aştim ucuz bir şey varsa.

O zaman zorlamayım hocam bütçem 30k idi, şu an 43K oldu. Asus Prime B650M-R alıp geçiyorum.

500 GB'lik bu PC'ye uygun ucuz bir SSD önerirseniz başka eksik kalamyacak. Bütçeyi çok aştim ucuz bir şey varsa.

RAM olarak bunu al. 3D olmayan sistemlerde RAM çok önemli.

SSD olarak güncel fiyatlarla pek aram yok onu başkasına sormanız daha mantıklı olur aslında. DRAM'li güzel bir SSD bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı