Tamam o halde şöyle yapalım. Ben bugün sizin kartın aynısından aldım taktım sisteme. Bir iki gün kullanayayım 5060 Ti ile karşılaştırayım ve gerçekten değer mi değmez mi yazacağım size.
Tamam o halde şöyle yapalım. Ben bugün sizin kartın aynısından aldım taktım sisteme. Bir iki gün kullanayayım 5060 Ti ile karşılaştırayım ve gerçekten değer mi değmez mi yazacağım size.
Cumaya kadar iade hakkım var Hepsiburada premium üyesi olduğum için ve ne kadar erken iade edip 5060 Ti alabilirsem o kadar iyi çünkü biliyoruz RAM'lara zamlar geldi ekran kartınada gelecekmiş korkuyorum bütçemde çok yok açıkçası.
Cumaya kadar iade hakkım var Hepsiburada premium üyesi olduğum için ve ne kadar erken iade edip 5060 Ti alabilirsem o kadar iyi çünkü biliyoruz RAM'lara zamlar geldi ekran kartınada gelecekmiş korkuyorum bütçemde çok yok açıkçası.
Hocam temiz kurulum driver vs işlerini ancak hallettim ve ilk RDR2 denedim. 4K çözünürlük ve ayarların neredeyse tamamı ultra fsr kalite ayarında açıkken ortalama 110 fps aldım ve sıcaklık asla 60 dereceyi bulmadı. Aynı sistemi aynı ayarlarda 5060ti 16 gb ile dlss kalite ayarlarında ortalama 70 fps ve 65 derecede oynardım.bence kötü bir kart değil. şu anda last of us 2 iniyor. onda da deneyip atacağım sonuçları.
Hocam temiz kurulum driver vs işlerini ancak hallettim ve ilk RDR2 denedim. 4K çözünürlük ve ayarların neredeyse tamamı Ultra FSR kalite ayarında açıkken ortalama 110 FPS aldım ve sıcaklık asla 60 dereceyi bulmadı. Aynı sistemi aynı ayarlarda 5060 Ti 16 GB ile DLSS kalite ayarlarında ortalama 70 FPS ve 65 derecede oynardım. Bence kötü bir kart değil. Şu anda Last of Us 2 iniyor. Onda da deneyip atacağım sonuçları.
We compared RTX 5060 Ti (16GB) vs RX 9070 to find out which GPU has better performance in games, benchmarks, and apps.
nanoreview.net
MFG öyle cok büyük bir özellik değil MFG 2X eşittir FG aynı FPS veriyorlar testler mevcut. MFG 3X üzeri fark belli oluyor 3x ve üzerine çıkınca da gecikme artıyor.