9060XT 16 GB vs 5060 Ti 16 GB

Hocam AMD daha fazla watt ve VRAM kullanmıyor mu izlediğim çoğu videoda öyle idi.
5 7600.
ASUS Prime B650M r
WD Black 1TB 7200 6900.
Kingston 5600 CL36.
Vento VG12al FSP 750W.
Hyper 212 Halo.

Evet rander konusunda AMD farkla önde dediğin gibi AMD FSR 4 ile farkı çok iyi kapattı ama hem daha fazla güç ve VRAM kullanımı gördüm videolarda yanlış değilsem.

Sağ olun hocam bende aynı fikirdeydim fakat NVIDIA savunanlar oldu ondan sormak istedim.

İnanın öyledir çok eski bir PC kullanıyorum ekran kartında ne 1 teknoloji ne de bir oyun destekçisi var 5060 Ti'daki teknolojileri görünce gözüm açıldı gibi. Oldu ama AMD FSR4 ile bayağı bir yol katetmiş diyebilirim.

Bu arada araya 1 konu sıkıştırmak isterim.
Sizce Kingston 5600MHz CL 36 mı yoksa.
Patriot Viper 6000MHz CL30 mu?
Biliyorum Patriot dahs öndr fakat Kingston bilindik bir markadır diye seçeyim dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
5060 Ti teknolojik olarak şu anlık üstün ama aradaki farka bence değmez üstelik FSR redstone vaat ettiklerini sunabilirse 5060 Ti almak için hiç sebep kalmaz.

5060 Ti teknolojik olarak şu anlık üstün ama aradaki farka bence değmez üstelik FSR redstone vaat ettiklerini sunabilirse 5060 Ti almak için hiç sebep kalmaz.

Hocam başka arkadaşlarla da tartışıyorum bu DLSS sm fg reflex bu kadar övülüyor ama hala 9060XT al diyen var ben 3 4K verip bu teknolojileri almak yerine neden 9060XT alayım bilmediğimden soruyorum bu teknolojileri bilsem inanın sormam.

Bu kartlar zaten hayli hayli ham performansta yeterli, Frame Gen açınca görüntü fark edilir bir düzeyde bozuluyor multi Frame Gen ise CP2077 de basbaya rezalet çalışıyordu kaldı ki MFG ve ray reconstruction dışında NVIDIA'nın her teknolojisinin karşılığı AMD de var anti lag 2, FSR 4, AFMF gibi FSR redstone ile de ML Frame Gen ve ray reconstruction'ın karşılığı olan kendi teknolojilerini yayınlayacaklar o noktadan sonra bence render yapmıyorsan NVIDIA almak için bir sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…