FroZe35
Picopat
Daha fazla
Hayır değil ömür olarak ortalama aynı anda tükeneceklerdir. Arada FPS farkı olmayacak ve çok işinize yaramayacak teknolojilere 5K para vermektense sistemde başka bir şeyler değiştirebilir başka şeyler yapabilirsiniz. Benim de bütçem vardı gidip 9060XT tercih ettim, mutluyum. Ne FSR açıyorum ne AFMF kullanıyorum. O vereceğim farka da 2TB SSD aldım. Sisteminizin diğer parçaları neler?
Hocam AMD daha fazla watt ve VRAM kullanmıyor mu izlediğim çoğu videoda öyle idi.
5 7600.
ASUS Prime B650M r
WD Black 1TB 7200 6900.
Kingston 5600 CL36.
Vento VG12al FSP 750W.
Hyper 212 Halo.
FSR 4 ile AMD aradaki farkı çok iyi kapattı, 4-5k vermeye değecek bir teknoloji farkı kalmadı.
Hem oyunlarda ne yapacaksın teknolojiyi?
Teknoloji render, borsa vb... İşlerde işine yarar ve FSR 4 bu işler için fazlasıyla yeterli.
Evet rander konusunda AMD farkla önde dediğin gibi AMD FSR 4 ile farkı çok iyi kapattı ama hem daha fazla güç ve VRAM kullanımı gördüm videolarda yanlış değilsem.
Ben de 5060 Ti ile 9060XT arasında kalmıştım 9060XT seçtim FSR gibi teknolojileri acmıyorum saf kas gücü fazlasıyla yeterli bence hem yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o 4000 5000TL fark ile RAM SSD yükseltmesi yapabilirsin aktif olarak 9060XT 16 GB kullanıyorum memnunum şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Sağ olun hocam bende aynı fikirdeydim fakat NVIDIA savunanlar oldu ondan sormak istedim.
Hayır değil ömür olarak ortalama aynı anda tükeneceklerdir. Arada FPS farkı olmayacak ve çok işinize yaramayacak teknolojilere 5K para vermektense sistemde başka bir şeyler değiştirebilir başka şeyler yapabilirsiniz. Benim de bütçem vardı gidip 9060XT tercih ettim, mutluyum. Ne FSR açıyorum ne AFMF kullanıyorum. O vereceğim farka da 2TB SSD aldım. Sisteminizin diğer parçaları neler?
İnanın öyledir çok eski bir PC kullanıyorum ekran kartında ne 1 teknoloji ne de bir oyun destekçisi var 5060 Ti'daki teknolojileri görünce gözüm açıldı gibi. Oldu ama AMD FSR4 ile bayağı bir yol katetmiş diyebilirim.
Bu arada araya 1 konu sıkıştırmak isterim.
Sizce Kingston 5600MHz CL 36 mı yoksa.
Patriot Viper 6000MHz CL30 mu?
Biliyorum Patriot dahs öndr fakat Kingston bilindik bir markadır diye seçeyim dedim.
Son düzenleyen: Moderatör: