Asla verilmez. 9060 XT sistemler zaten 35-40K'ya rahat bulunuyor. Üstüne 2K monitör dahi alsanız taş çatlasın 55K tutacak sıfır olarak. Ekipmanlar vs. dahil çıkabileceğin en yüksek rakam nedir?
Kendine ait olarak almak daha mantıklı. 5700X artık eski bir platform 7500F sistem dizilir o paraya rahat. Maksimum bütçenizi belirtin hatta çıkabileceğiniz rakamı zorlarsanız ne kadar yapabilirsiniz vs. ona göre daha iyi sistem çıkaralım.
Kendine ait olarak almak daha mantıklı. 5700X artık eski bir platform 7500F sistem dizilir o paraya rahat. Maksimum bütçenizi belirtin hatta çıkabileceğiniz rakamı zorlarsanız ne kadar yapabilirsiniz vs. ona göre daha iyi sistem çıkaralım.
Diğerlerini bütçeden çıkarıp hesap yapmak daha mantıklı olacaktır. Öneri olarak 8k monitör 6k mouse klavye kulaklık sayarsak 40-45 bin TL kasaya kalır.
Eğer Valorant oynamıyorsan. RDR 2 gibi oyunlar oynuyorum vs. diyorsan da ileriye dönük olması açısından 2K monitörler daha iyi olacaktır o durumda ise:
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 beyaz gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!
gank.com.tr
GANKSENİNLE koduyla 250 TL indirimli bir şekilde alabiliyorsun 1.500 TL için güzel mouse.
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Bu şekilde de ekipman çektin mi 57K falan yapıyor taş gibi de sistem olmuş olur.
Üstteki arkadaşın attığı sistemden daha iyi benim tavsiye ettiğim sistem özelleştirilince. Ekipmanlar da fiyatlarına göre en iyiler arasında zaten kalite veya farklı bir yönden eksikleri yok.
Monitör tarafında ise seçim sizin Valorant oynuyorum derseniz 1080P 280Hz alırsınız yok ben hikayeli oyunlar da oynuyorum derseniz 2K 180Hz monitör de tercih edebilirsiniz iki monitör de güzeldir.