9060XT R7 5700X sisteme 56 bin TL verilir mi?

gugukkuşumvar

Yoctopat
Daha fazla  
Abiler selamünaleyküm, ilk başlığım sadece danışmak istiyorum.
RX 9060 XT 16 GB, R7 5700X, MSI B550M Pro, 1TB SSD, 16 GB RAM, 750W PSU, 27 inc 280Hz monitör ve geri kalan ekipmanlarla tam 56K sizce verilir mi?

Asla verilmez. 9060 XT sistemler zaten 35-40K'ya rahat bulunuyor. Üstüne 2K monitör dahi alsanız taş çatlasın 55K tutacak sıfır olarak. Ekipmanlar vs. dahil çıkabileceğin en yüksek rakam nedir?

Kendine ait olarak almak daha mantıklı. 5700X artık eski bir platform 7500F sistem dizilir o paraya rahat. Maksimum bütçenizi belirtin hatta çıkabileceğiniz rakamı zorlarsanız ne kadar yapabilirsiniz vs. ona göre daha iyi sistem çıkaralım.

Kendine ait olarak almak daha mantıklı. 5700X artık eski bir platform 7500F sistem dizilir o paraya rahat. Maksimum bütçenizi belirtin hatta çıkabileceğiniz rakamı zorlarsanız ne kadar yapabilirsiniz vs. ona göre daha iyi sistem çıkaralım.
En son çıkabileceğim rakam 55-58 arası. O yüzden bu sistem mantıklı geldi.

1-2 hafta önce vatan indirimlerinde bu bütçeye 9070 XT 7500f sistem vardı, siz 9060 XT + 5700X diyorsunuz. Bütçe de yetiyorken AM4 bakmanızı önermem.

Bütün sistem dahil 56k ama monitör mouse klavye kulaklık vs. Sadece kasa için 50k bütcem yok.
Diğerlerini bütçeden çıkarıp hesap yapmak daha mantıklı olacaktır. Öneri olarak 8k monitör 6k mouse klavye kulaklık sayarsak 40-45 bin TL kasaya kalır.
Bu bütçeye de bu hazır sistemi önerebilirim. Kasa olarak Vento FSP seçseniz daha iyi olur pek fiyat farkı yok.

Monitör ve diğer ekipmanlar için ayrı konu açmanız daha iyi olacaktır, bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

İşlemci: 7500F
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCIE 5.1
SSD: SN5000 1 TB

Kasa etti sana 44.703 TL.

Elde kaldı 12K civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.

Monitör:

Eğer Valorant oynamıyorsan. RDR 2 gibi oyunlar oynuyorum vs. diyorsan da ileriye dönük olması açısından 2K monitörler daha iyi olacaktır o durumda ise:

Monitörün fiyatını da çıkarınca elde kaldı 5K bütçe. Ekipmanlar da şu şekilde:

GANKSENİNLE koduyla 250 TL indirimli bir şekilde alabiliyorsun 1.500 TL için güzel mouse.

Bu şekilde de ekipman çektin mi 57K falan yapıyor taş gibi de sistem olmuş olur.

Üstteki arkadaşın attığı sistemden daha iyi benim tavsiye ettiğim sistem özelleştirilince. Ekipmanlar da fiyatlarına göre en iyiler arasında zaten kalite veya farklı bir yönden eksikleri yok.

Monitör tarafında ise seçim sizin Valorant oynuyorum derseniz 1080P 280Hz alırsınız yok ben hikayeli oyunlar da oynuyorum derseniz 2K 180Hz monitör de tercih edebilirsiniz iki monitör de güzeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı