gugukkuşumvar
Yoctopat
Daha fazla
Diğerlerini bütçeden çıkarıp hesap yapmak daha mantıklı olacaktır. Öneri olarak 8k monitör 6k mouse klavye kulaklık sayarsak 40-45 bin TL kasaya kalır.
Bu bütçeye de bu hazır sistemi önerebilirim. Kasa olarak Vento FSP seçseniz daha iyi olur pek fiyat farkı yok.![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Monitör ve diğer ekipmanlar için ayrı konu açmanız daha iyi olacaktır, bilgili arkadaşlar yardımcı olur.
Teşekkürler hocam, mantıklı geldi attığınız parçalar. Bütçeyi de aşmamış oluyor. Ama ekipmanları da incehesaptan alıp beklemek istemediğimden mouse klavye kulaklığa da ordan bakabilirim. Sağolun.![]()
Cyber Blaze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
İşlemci: 7500F
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCIE 5.1
SSD: SN5000 1 TB
Kasa etti sana 44.703 TL.
Elde kaldı 12K civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.
Monitör:
![]()
AOC C27G4ZXE 27" 280 Hz 0.3 Ms FreeSync HDR10 Fast VA Curved Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Eğer Valorant oynamıyorsan. RDR 2 gibi oyunlar oynuyorum vs. diyorsan da ileriye dönük olması açısından 2K monitörler daha iyi olacaktır o durumda ise:
Monitörün fiyatını da çıkarınca elde kaldı 5K bütçe. Ekipmanlar da şu şekilde:
![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 Beyaz Gaming Mouse | GANK
Machenike L7 Mix Tri-Mode 3395 beyaz gaming mouse, kablosuz (Bluetooth, 2.4 GHz) ve kablolu bağlantı seçenekleri ile oyun performansınızı zirveye taşır. RGB ışıklandırması ve ergonomik tasarımıyla fark yaratır. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile hemen keşfedin!gank.com.tr
GANKSENİNLE koduyla 250 TL indirimli bir şekilde alabiliyorsun 1.500 TL için güzel mouse.
![]()
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Mavi Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu şekilde de ekipman çektin mi 57K falan yapıyor taş gibi de sistem olmuş olur.
Üstteki arkadaşın attığı sistemden daha iyi benim tavsiye ettiğim sistem özelleştirilince. Ekipmanlar da fiyatlarına göre en iyiler arasında zaten kalite veya farklı bir yönden eksikleri yok.
Monitör tarafında ise seçim sizin Valorant oynuyorum derseniz 1080P 280Hz alırsınız yok ben hikayeli oyunlar da oynuyorum derseniz 2K 180Hz monitör de tercih edebilirsiniz iki monitör de güzeldir.