9060XT R7 5700X sisteme 56 bin TL verilir mi?

Diğerlerini bütçeden çıkarıp hesap yapmak daha mantıklı olacaktır. Öneri olarak 8k monitör 6k mouse klavye kulaklık sayarsak 40-45 bin TL kasaya kalır.
Bu bütçeye de bu hazır sistemi önerebilirim. Kasa olarak Vento FSP seçseniz daha iyi olur pek fiyat farkı yok.

Monitör ve diğer ekipmanlar için ayrı konu açmanız daha iyi olacaktır, bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

İşlemci: 7500F
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCIE 5.1
SSD: SN5000 1 TB

Kasa etti sana 44.703 TL.

Elde kaldı 12K civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.

Monitör:

Eğer Valorant oynamıyorsan. RDR 2 gibi oyunlar oynuyorum vs. diyorsan da ileriye dönük olması açısından 2K monitörler daha iyi olacaktır o durumda ise:

Monitörün fiyatını da çıkarınca elde kaldı 5K bütçe. Ekipmanlar da şu şekilde:

GANKSENİNLE koduyla 250 TL indirimli bir şekilde alabiliyorsun 1.500 TL için güzel mouse.

Bu şekilde de ekipman çektin mi 57K falan yapıyor taş gibi de sistem olmuş olur.

Üstteki arkadaşın attığı sistemden daha iyi benim tavsiye ettiğim sistem özelleştirilince. Ekipmanlar da fiyatlarına göre en iyiler arasında zaten kalite veya farklı bir yönden eksikleri yok.

Monitör tarafında ise seçim sizin Valorant oynuyorum derseniz 1080P 280Hz alırsınız yok ben hikayeli oyunlar da oynuyorum derseniz 2K 180Hz monitör de tercih edebilirsiniz iki monitör de güzeldir.
Teşekkürler hocam, mantıklı geldi attığınız parçalar. Bütçeyi de aşmamış oluyor. Ama ekipmanları da incehesaptan alıp beklemek istemediğimden mouse klavye kulaklığa da ordan bakabilirim. Sağolun.

1764865358185.png

Özelleştirince fiyat bu şekilde oluyor. Tekrar deneyin.

Dosya Ekleri

• IMG_0598.png
    IMG_0598.png
    222,1 KB · Görüntüleme: 4

İşlemci: 7500F
Kasa: Segotep Axe 5 750W PCIE 5.1
SSD: SN5000 1 TB

Kasa etti sana 44.703 TL.

Elde kaldı 12K civarı bütçe. Valorant gibi oyunlar oynadığını varsayıyorum o yüzden yüksek Hz monitör istiyor olabilirsin.

Monitör:

Eğer Valorant oynamıyorsan. RDR 2 gibi oyunlar oynuyorum vs. diyorsan da ileriye dönük olması açısından 2K monitörler daha iyi olacaktır o durumda ise:

Monitörün fiyatını da çıkarınca elde kaldı 5K bütçe. Ekipmanlar da şu şekilde:

GANKSENİNLE koduyla 250 TL indirimli bir şekilde alabiliyorsun 1.500 TL için güzel mouse.

Bu şekilde de ekipman çektin mi 57K falan yapıyor taş gibi de sistem olmuş olur.

Üstteki arkadaşın attığı sistemden daha iyi benim tavsiye ettiğim sistem özelleştirilince. Ekipmanlar da fiyatlarına göre en iyiler arasında zaten kalite veya farklı bir yönden eksikleri yok.

Monitör tarafında ise seçim sizin Valorant oynuyorum derseniz 1080P 280Hz alırsınız yok ben hikayeli oyunlar da oynuyorum derseniz 2K 180Hz monitör de tercih edebilirsiniz iki monitör de güzeldir.
Elinize sağlık, benim önerdiğim sistemle arasında 1-2 marka farkı ve PSU hariç fark yok hatta CL30 ram var. Benim önerdiğimden daha iyi olma sebebi nedir bu sistemin? Bilmediğim bir konu varsa bilgilenmiş olurum.

Aynı ya tamam, hocam monitör içinde genelde Fortnite CS tarzı oyunlar oynarım ama 2K da aklımın bir yerinde, 2K alsam Fortnite gibi oyunlarda FPS'im çok düşer mi? Ortalama kaç FPS alırım?

Sizin hesapta bir sorun var sanırım. Çıkıp tekrar girmeyi denediniz mi? Başka bir şey eklemediğinizden emin misiniz?

Örnek oyun bilmeden bir şey diyemem ama Valorant falan oynuyorsanız 500 FPS civarı alırsınız. RDR 2 gibi oyunlar oynayacaksanız da 1080P'de 100 FPS üstü rahat görürsünüz. Oynatmayacağı oyun yok zaten sistemin her oyunu en yüksek grafiklerde oynarsınız 1080P çözünürlükte.

Örnek oyun bilmeden bir şey diyemem ama Valorant falan oynuyorsanız 500 FPS civarı alırsınız. RDR 2 gibi oyunlar oynayacaksanız da 1080P'de 100 FPS üstü rahat görürsünüz. Oynatmayacağı oyun yok zaten sistemin her oyunu en yüksek grafiklerde oynarsınız 1080P çözünürlükte.
Tamamdır hocam, 2k monitör alırsam durum ne olur bahsettiğiniz oyunlarda. Örn: Fortnite, GoW, Cs2, Ghost of Yotei

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı